AA, AAA Matavimo Universalus LCD Skaitmeninis Plastiko Žymiklį Diagnostikos Įrankis Mygtuką Ląstelių Talpą, Elektros Baterijos Testeris

€2.90

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w153114

Aprašymai:

Savo veiklos rezultatus yra labiau stabili ir patikima

Bandymo visų skirtingų rūšių baterijų

Patikrinkite, ar maitinimo lygį visus 1,5 V, 3,7 V, 9V, ir 1,5 V miniatiūrinių ląstelių

Gali greitai patikrinti jūsų baterijos talpa

Lengvai skaitomi, skaitmuo rodo galios lygis

Specifikacija:

Elemento Tipas: Baterija Testeris

Medžiaga: Plastikas

Spalva: Juoda

Dydis(L*W*H): Apie 110.8x65.5x25.5x41.3mm

Grupė: 1.2-4.8 V

Skelbimas:

1,5 V ir 9V baterijas, nuskaitykite LCD.

1,5 V mininature ląstelių, nuskaitykite LCD.

JEI LCD nerodo, patikrinkite, ar baterija yra neliesti abu kontaktus prieš darant prielaidą, kad ji yra visiškai miręs.

Ši Baterija Testeris yra aktyvuota baterija yra patikrinta.Laikyti testą kartus, kaip trumpas, kaip įmanoma, išvengti unneccessary baterija nutekėjimo.

Komplektą sudaro:

1pc x Baterijos Testeris(baterijos neįtrauktos)

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

ATSILIEPIMAI

1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą 5 žvaigždės .Ir 5 žvaigždutes už išsamų reitingų jūsų užsakymą.Mes, žinoma, suteiks jūsų teigiamus atsiliepimus.

2. Jei jūs neturite patenkinti mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes garantuojame, mes 100% slove jokių problemų už jus.

PRISTATYMAS 1. Paruošimo Laikas: mums reikia 3-7 darbo dienas parengti užsakymą, Ignoruojant kiek dienų perdirbimo lieka. 2. Nėra limitied Užsakymą/Vertė mūsų parduotuvėje.Mes siūlome nemokamas pristatymas visame pasaulyje dėl kiekis, bet ir bet kurio vertė-3. APO/FPO/DAP Laivybos atsiprašome, kad P. O. Dėžės ir karinės adresai (GOA, FPO) negali būti pristatytas.

REFOUND & KEISTIS

Mes turime KU komandos išbandyti jūsų užsakyti gaminiai yra veikti netinkamai, kol jie yra supakuoti ir išsiųsti.Tačiau jums reikia patvirtinti, kad jūsų suknelė dydis atidžiai prieš perkant (dydis rezultatai bus matyti po kiekvienu prekės).Dė: mes negalime sutikti keistis arba atšaukimas po jūsų užsakymas buvo vežamos.Toliau pateikta informacija yra reikalaujama, kai jūs atspindėti problemą: ----Užsakymo numerį ----vaizdo/vaizdo įrašo defektais, karoliukai.

Jei turite bet kokių klausimų apie grąžinimo politiką, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!

MŪSŲ GARANTIJA, Jei nesate 100% patenkintas kokybės, jūsų pirkimo, galite grąžinti arba pakeisti savo daiktus per 30 dienų nuo pristatytas dienos.Prašymą: 1. Duomenys, gauti per 30 dienų nuo pristatytas dienos. 2. Duomenys, gauti nenaudota, nesugadinta ir originalioje pakuotėje. 3. Grįžti laivybos mokestis buvo apmoka pirkėjas.

Žymos:Lubų Ford Lempos, Boho Moters Rankinėje, Karbiuratorių Minkui, šepečiai Dior Akis, Betmenas šalies Atgal, Ryškūs žiedai 33cm, Bmw 1 Durų Ramstis, Ryškūs žiedai Koja, Apyrankė Ftisland.

Sertifikavimo NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Woopower
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS

Parašykite savo atsiliepimą!

AA, AAA Matavimo Universalus LCD Skaitmeninis Plastiko Žymiklį Diagnostikos Įrankis Mygtuką Ląstelių Talpą, Elektros Baterijos Testeris

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai