1000mm HIWIN MGR9 linijinis vadovas geležinkelių iš taivano

€70.12

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w15296

Atkreipkite dėmesį: Mūsų produktai yra 100% HIWIN linijinės vadovas iš taivano. 1.jei jums reikia mūsų produktus skubiai.ir patvirtinti, jums reikia produktų kainos mūsų parduotuvėje,tačiau laivybos(DHL.UPS,FEX ir t.t.) yra labai brangus,Prašome susisiekti su mumis. 2.Kaip mes turime ilgalaikių bendradarbiavimo logistikos .taigi, mes turime geriausia, laivybos kaina.kaip www.juozasrimkus.lt platforma yra automatinis nustatymas laivybos,dalis, yra neteisinga. 3.Jei jūs neturite skubių mūsų produktus.galite įsigyti oro paštu.Jis teisingas.pristatymas: 1.kai mokate www.juozasrimkus.lt, mes blogai išsiųstas jums reikia prekių išsiuntimą,tai reikia 1-3 dienas,tada jie bus išsiųstas jums .(įvairių laivybos turi skirtingą laiką.Aš jums sekti jį ir pranešimas jums ) mūsų kontaktai: 1.Trademanager:cn1000485769 2.E-paštas: e-mail iš www.juozasrimkus.lt 3.Skype:cathymengjie

Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis,Mes esame užtikrinti, kad visi jūsų klausimai bus gauti mūsų dėmesį atsakymą.

1.Pirkėjai gali gauti linijinis vadovas 10-15 pristatymo dienos po užsakymo mokama.mes turime daug prekių, akcijų ,mes tiekiame prekes reikia 3-7 darbo dienas,maloniai Prašome pasirūpinti jūsų užsakymo iš anksto!

2.Linijinis vadovas neapima jokių priedų, pavyzdžiui, linijinis, vingrus yra vienas linijinis vadovas( bloko) tik.Kai linijinis vadovas turi peticoat ,mes taip pat parduoti, mes galime suteikti jums geriausia ir omnibearing paslaugos.

3.linijinis vadovas gali būti pagamintas Taivanyje.Prašome duoti man savo kraštutinybė dydis ir informacija, kai užsakymą .ir mes labai džiaugiamės, kad linijinis vadovas, labai tinka su jumis.

1.Mes norėtume siųsti linijinis nuotraukas į savo e-mail, prieš siųsdama prekes,taip, kad mes galime nustatyti vados jums nepatinka ir kad linijinis vadovas, puikus, kai jūs gaunate fresses.Tai yra gerai mums,jūs galite gauti linijinis vadovas, jums tikrai patinka.Tačiau,jums reikia teel man savo e-mail adresą.

2. Galėtume reikia daugelis iš jūsų reikalavimus, pvz., express bendrove,dabar mes beveik uesed www.juozasrimkus.lt Viduryje logistika.mes galime, kaip jūs rquest.mes galime geriausiai jums

3. 100% Nuolaida, po užsakymus.mes galime priimti 30 Nuolaida, po užsakymus.

Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų apie mūsų turimi dydžiai.

Jums galėtų padaryti, mokėjimo internetu, kredito,

taip pat galite siųsti savo banko sąskaitos TT arba Western Union.

Mes norėtume pasirinkimas DHL .UPS .AVS kaip "express",

jei jūs turite bet kokius specialius reikalavimus, apie kompanija express, prašome pranešti mums.

Užsakymo Atšaukimas

Mes suprantame, kad užsakymo linijinis vadovas už savo ypatingą mašina yra svarbi įmonei ir mūsų panaikinimo politika buvo sukurta turint tai omenyje.Tačiau, svarbu pažymėti, kad mūsų linijinis vadovas yra originalus užsakymą, ir dar kūrimo procesą pradėjo medžiagos negali būti naudojamos pakartotinai.Geros naujienos yra tai, kad po pateikiant užsakymą, dar yra laiko apsispręsti.Prašome kreiptis į mūsų panaikinimo politika žemiau detales.

Mūsų Atšaukimo Politika

- Užsakymų atšauktas per 24 valandas nuo apmokėjimo patvirtinimo,* galės grąžinti visą.

- Užsakymų atšaukti 1-3 dienas po apmokėjimo patvirtinimo, gali būti taikomas dalinis grąžinamoji išmoka, kurią sudaro visa, laivybos išlaidų ir 50% produkto įsigijimo kainos.

- Užsakymų atšauktas po 3 dienų nuo apmokėjimo patvirtinimo, gali būti taikomas dalinis grąžinamoji išmoka, kurią sudaro visą laivybos kaina.

- Kai jūsų užsakymas buvo išsiųstas, jis nebegali būti atšauktas.

Grįžęs Pakeisti arba Grąžinti pinigus

Jūsų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Atvykus jūsų paketą, mes rekomenduojame jums patikrinti ir įsitikinti, kad linijinis vadovas padarė savo o rder specifikacijas.Išbandyti savo linijinis vadovas, kaip greitai, kaip įmanoma be atidarymas .

Jei grąžinate arba keistis linijinis vadovas ar aksesuarus, prašome įsitikinti, kad jie būtų originalios, sveika ir pritvirtintas.

Kai jūs gaunate prekes, prašome pateikti mums savo atsiliepimus, taip, kad mes galime padaryti, kai gerinimo ir gali teikti geresnes paslaugas.Jūsų atsiliepimai būtų labai dėkingas.

Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą,mes norėtume aptarti problemą ir rasti geriausią kelią mums.

Žymos:Linijinis Geležinkelių Mgn7, Hiwin, Linijinis Geležinkelių Sbr20, Hiwin Linijinės Kreipiančioji Liniuotė, Hiwin Mgn, Hiwin Mgn9, Mgn9, Hiwin Geležinkelių, Hgh15ca Hiwin, Hiwin Linijinės Geležinkelių.

Vadovas Plotis arba Skersmuo 9
Kilmės vieta Taivanas
Modelio Numeris MGN
Vadovas Ilgis 100mm-6000mm

Parašykite savo atsiliepimą!

1000mm HIWIN MGR9 linijinis vadovas geležinkelių iš taivano

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai