50pcs 9x21m Lydinio Raidę Aikštėje Metalo Pakabukai Pakabučiai Senovinių Sidabro Mados Žavesio Pakabukas

€4.20

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w15270

Prašome atkreipti dėmesį : 1.prekės bus išsiųstos per Greitas pristatymas metodai laisvai, jei suma daugiau nei $9. Prašome pasirinkti pardavėjo pristatymas metodų, kai jūsų užsakymą ,ir pastebėjau, mums sumažinti laivybos kaina iki nulio. 2.Jei jūsų užsakymo suma pagal $9 , prekės bus išsiųstos per Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius laisvai .Aprašymas

Būklė: Naujas

Medžiagos: lieti

Kiekis: 50 vienetų

Spalva:antikinio sidabro / antikvariniai bronzos

Dydis:9x21mm

Svoris:1.5 g/vnt

Forma: kvadratinis metalo

Dydis buvo išmatuotas rankiniu būdu , gali būti šiek tiek klaidų , prašome nedvejodami kad jei jums rūpi šiek tiek klaidų .

Spalvos gali šiek tiek skirtis, dėl spalvų kalibravimo kiekvieno stebėti.Produktų Ekranas : Mokėjimo

1. Po to, kai jūs prekę,spauskite mygtuką"mokėti dabar"baigti mokėjimo. 2. Mokėjimo terminai:Viza, "MasterCard", "Western Union", Qiwi,WebMoney,Beleto ir Banko pavedimu.Siuntos 1. Visi užsakymai bus išsiųsti per 2-7 darbo dienas po to, patikrinti, ar jūsų mokėjimo 2.Pls dukart patikrinkite pristatymo adresą, kai jūs mokate už užsakymą.Pls atkreipkite dėmesį, kad siuntimo adresą, yra labai sunku pakeisti, kai užsakymas yra išsiųstas. 3.Kartais siuntinių gal šiek tiek atidėti dėl griežtos užsakymą ir vietos įvykis,blogas oras ir pan.Atsiliepimai 1. Jei gavote ir kaip mūsų produktus ir paslaugas,teigiamų feeback yra labai vertinama ir ačiū už jūsų gerumą paramos. 2.Visi iš mūsų pasiūlymų yra supakuota-100% pasitenkinimo garantija,jei dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas ,Prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti jokių neigiamų atsiliepimų,tai mūsų malonu padėti jums išspręsti visas problemas, geriausiu būdu.Mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas.

Žymos:Trendnet Ac1750 Peržiūros, Asus Ac1750 Vadovas, Ac1900 Ac1750 Reddit, Ac1750 Atsiliepimai, Asus Ac1750 Aimesh, Mini Wifi Ac1750, Ac1750 Diapazonas, Prieigos Taškas Ac1750, Nuorodą Ac1750, Ac1750 Galia.

Spalva antikvariniai sidabro /antikvariniai bronzos
Medžiaga Lydinys
Dydis 9x21mm
Stilius Klasikinis
Elemento Tipas Pakabukai
Modelio Numeris AC1750
Prekės Pavadinimas SalaWendy
Pakabukai Tipas Abėcėlė, Datas & Numeriai
Formos kvadratinis metalo
Metalų Tipas cinko Lydinys
Bauda ar Mados Mados
Svoris 1.5 g/vnt

Parašykite savo atsiliepimą!

50pcs 9x21m Lydinio Raidę Aikštėje Metalo Pakabukai Pakabučiai Senovinių Sidabro Mados Žavesio Pakabukas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai