2vnt Užuolaidų U Formos bakų tvirtinimo Lydinio, Kristalų Rutulio Sienos Kabliukų Užuolaidų Holdback Sagtis Lango Namų Biuro Apdailos Reikmenys

€6.80

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w151395

*Produkto Savybės:

● Medžiaga: Metalo

● Dydis: 15.8cmx9.3cm

● Spalva: 5 spalvų

*Paketą, Įskaitant:

2vnt Užuolaidų bakų tvirtinimo, gerai supakuota su poli maišelį.

*Produkto Kulka Taškų:

● Pagamintas iš aukščiausios kokybės vientiso plieno su didelio stiprumo, nr. dirželiai reikia, lengvai holdback arba išleidimo užuolaidos ant abiejų pusių lango.

● Be juostelių sukurta, kad būtų galima lengvai ištraukti iš abiejų pusių lango užuolaidos.Nereikia naudoti juostelės kaklaraištis užuolaidos ir sukurti modernaus stiliaus savo kambarį.

● LENGVA ĮDIEGTI: Įdėti plėtra kištuką į skyles, jums gręžti sienos, tada paspauskite įsukami į U holdbacks

● Crystal užuolaidų kabliukai spindi šviesa ir padaryti puikūs vizualiniai efektai kambaryje, kurie puošia jūsų svetainės kambarys, svetainė, ebs, vonios kambarys, prancūzijos durys ir biuro, ir t.t.

*JŪSŲ PASITENKINIMAS YRA GARANTUOTAS:

Mes norime, kad jūs, norėdami būti visiškai patenkinti savo pirkiniu čia, jei dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas savo pirkiniu, susisiekti su mumis iš karto, taip, kad mes galime padaryti viską teisingai ir gauti problemas išspręsti.PIRKTI SU PASITIKĖJIMU!

❤Laivybos Paslaugų Patarimai:

www.juozasrimkus.lt Standartinis Pristatymas-Geriau Oro Pašto Siuntų Tarnybos

Naudos 1: Didelio efektyvumo pristatymas - labiausiai aplinkybes, gali būti 10-20 dienų anksčiau nei kiti ekonomikos arba registruotu oro paštu paslaugas, kurias mes siūlome. (Apie 10-30 dienų gali pasiekti dauguma Europos šalių, 18-38 dienas pasiekti JAV, Kanada, Australija, Naujoji Zelandija. )

Naudos 2: Greitai Grąžinimas - Jeigu jūs negalite gauti sklypus, per mūsų pažadėjo pristatymo laikas (60 dienų), tiesiog atidarykite ginčą, tada www.juozasrimkus.lt ginčų centras padės mums klausimą jums grąžinti iš karto.

Žymos:Užuolaidų Kablys Sienos, Metalo Kablys, Kablys Metalinės Sienos, Užuolaidų Metalo, Priedų Užuolaidų, Uždangų, Užuolaidų Bakų Tvirtinimo Prie Sienos, Užuolaidų Pakabinimo, Dekoro Kablys, Bakų Tvirtinimo.

Modelio Numeris WK-NP-201216-33*2
Užuolaidų Priedų Tipas Užuolaidų Kaklaraištis Žiedai & Sagtys
Stilius Klasikinis
Medžiaga Metalo
Kilmės KN(Kilmės)
Audinio Tipas Metalo
Tipas Užuolaidų Polių, Takeliai Ir Jų Priedai
Metalo Tipas Anglies Plieno

Parašykite savo atsiliepimą!

2vnt Užuolaidų U Formos bakų tvirtinimo Lydinio, Kristalų Rutulio Sienos Kabliukų Užuolaidų Holdback Sagtis Lango Namų Biuro Apdailos Reikmenys

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai