4PCS Vonios kambarys Kūno Šepečiai Ilga Rankena Vonia Natūralių Šerių Šepečiai Drėkinamasis Massager Medinė Rankena Sausas Valymas Dušo Įrankis

€10.89

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w15002

Ekologiškas Medžiagas - Mūsų sausu teptuku vadovai yra pagaminti iš natūralių šerių, anti-bakterinės ir moldproof, suteikiant jums saugaus naudojimo patirtį.ing, atsipalaiduoti ir pašalinti negyvas odos ir toksinų.

Nuimama Rankena - 16.9" ilga rankena leidžia lengvai pasiekti vidurio nugaros, kojų, kelio, kojos, ir kai kurie sunkiai prieinamose vietose, lengva naudoti.

Gerus Rezultatus - teptuku yra tiesa valiklis sausos odos, kuri yra veiksmingesnė nei drėkinamasis skruberio; įrengta masažas šepečiu galvos stimuliuoja kraujotaką.

Natūrali Pemza - Yra mineralų, kurie gali būti ištirpinti vandenyje, naudojamos grožio priežiūra ir odos priežiūrai, ir taip pat gali būti naudojamas trina kojas ir drėkinamasis.

Multi-funkcinis Rinkinys - Padeda pašalinti negyvas odos, toksinų ir manikiūras.beautiful, sumažinti celiulitą, pagerinti limfos funkcija, stimuliuoja kraujotaką ir daugiau, puikus atostogų dovana draugams ir artimiesiems.

Rinkinys gali padėti pašalinti negyvas odos ir toksinų, sumažinti celiulitą, pagerinti limfos funkciją, pleiskanomis ir skatinti kraujo apyvartą.Be to, pemza yra pajėgi pašalinti manikiūras.beautiful ant kojų ir kitur.

Paketų sąrašo:

1*ilga rankena vonios šepetys

1*Massager

1*Mažas šepetys

1*Vulkaninės kilmės akmens

Savybės

Medžiaga: Hemu.Šeriai.Gumos.Vulkaninės kilmės akmens.

Gaminio dydis (apie):

Bendras ilgis ilga rankena vonios šepetys: 43cm

Massager: 13 * 7.5 cm

Mažas šepetys: 14.5 * 3,5 cm

Vulkaninės kilmės akmens: 9 * 6 * 3cm

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Pranešimas

* Faktinis spalva gali šiek tiek skirtis nuo interneto vaizdo dėl monitoriaus spalvų parametrus.

* Prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypis duomenų.

Super Ilgas Vonios Šepetys.Jūs galite lengvai pasiekti savo kojų ir atgal.

Aukštos Kokybės & Ekologiškas medžiagas

Puikiai Tinka Sauso / Šlapio Kūno Šepetys.

Žymos:Baseman Sausas šepetėliai, Bambuko Sausu Teptuku, Sausu Teptuku Kanada, Sausu Teptuku Prekės, Sausas Atsparus šepetys, Vyrai Juodu Teptuku, Miniatiūriniai Sausu Teptuku, Sephora Sausu Teptuku, Balto Sauso šepetėliai, Sausi Skaistalai Teptuku.

Medžiaga Hemu. Šeriai. Gumos. Vulkaninės kilmės akmens.
Modelio Numeris Kūno Šepetys Valytoja
Naudoti Valymas
Produktas Vonios Šepetys/Masažo Šepetys
Prašymas Įstaiga
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas vonia, kūno šepetys

Parašykite savo atsiliepimą!

4PCS Vonios kambarys Kūno Šepečiai Ilga Rankena Vonia Natūralių Šerių Šepečiai Drėkinamasis Massager Medinė Rankena Sausas Valymas Dušo Įrankis

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai