Originalus Milkey būdas Yinhe EB-11, stalo teniso ašmenys yinhe technologijos anglies peilis, stalo teniso raketės raketės sporto ataka linijos

€15.93

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w149334

W elcome į mūsų parduotuvę

Prekės Modelis : Galaxy/ Yinhe MC-11

Rankena : shakehands(ilga rankena)-FL ar penhold(trumpa rankenėle)-CS

Sluoksnis:5wood+2 anglies

Greitis: 9

Kontrolė: 7

Svoris: apie 85+/-5g

Storis: 6.4+/-0.2 mm

1 x Stalo Teniso peilis

Kostiumas: greita ataka/loop

Pastaba:

1. Ši kaina yra tik vienas gabalas.

2. Prašome leiskite mums konw, kurios turi tipo jus, kad, shakehold ar penhold, mes išsiųsti prekes jums artimiausiu metu.

3. Nuotraukos yra tik nuoroda,Prašome natūra teikiama pirmenybė.

Aprašymas:

Naujas ir prabangus naujas logotipas ir metalo uodega, bendrą išvaizdą, suteikti asmeniui su informatoriui naujas jausmas, pilka medienos paviršiaus gali suteikti tinkamą pradinį greitį, mokslo ir technologijų, įterptųjų anglies sluoksnis gali suteikti pakankamai jėgų, greitai linijos žaidėjas teikti naują pasirinkimas.

Shippment

1. Užsakymai bus tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

2.Mes atsiųsime sklypus, per 3 iki 7 dienų po pirkėjo mokėjimo tikrina www.juozasrimkus.lt.

3. Mūsų kainos nėra įskaitant paskirties muito, jei jis turi.

4. Mes atsakingi už Kinijos muitinės problema ir pirkėjas turėtų būti atsakingas už paskirties muitinės problema, bet jei turi problemą, mes padarysime viską, kad padėtų jums, kaip galėtume.

5. Jei pasirinksite DHL pristatymo, savo paketą, mes bus naudoti HKDHL pristatyti jį jums, nes ausinės turi magnetizmo, ji turės mažai rizikos pristatomos iš HongKong, gali būti 2 arba 3days vėliau, nei ji iš Pekino.

6. Nemokamas pristatymas tik, kad Kinijoje po ail paštu, jei jums reikia šio prekių skubiai, pleae pasirinkite kitą pristatymas, bet reikia sau leisti krovinių.

Atsiliepimai

Jei esate patenkinti mūsų prekėmis, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių.

Ir jei turite kokių nors problemų, prašome mums konw artimiausiu metu, mes padėsime jums ją išspręsti.

Grąžinimo&Grąžinimo Politika

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.juozasrimkus.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti

Žymos:Bankas Galia, Powerbank Slim, Nešiojamų Powerbank, Galia Banko "iphone" 6 6s Plius, Pawer Banko Xiaomi, Galia Banko Turas, Plm11zm, Mi Galia, Poweer Bankas, 30000 Mah Nešiojamas įkroviklis.

apačioje Visą Medienos Plus Anglies Pluošto
Rankena Reiškia, Laikymas Horizontaliai
Guma no
Modelio Numeris EB-11
Baseboard Sluoksnis Skaičius 7
Svoris Heavy Tip Light Handle (Offensive)

Parašykite savo atsiliepimą!

Originalus Milkey būdas Yinhe EB-11, stalo teniso ašmenys yinhe technologijos anglies peilis, stalo teniso raketės raketės sporto ataka linijos

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai