Stalo Dekoracija Gamtos Hessia Už Kanapės Placemats Stalo Užtiesalai, Virtuvės, Valgomojo Džiuto Vieta Kilimėlis Naujas

€0.57

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w148553

Už kanapės placemat YRA puiki apdaila prie bet kurio stalo savo namuose.Rinkinys atrodys graži jūsų virtuvė, valgomasis .Už kanapės turi fizinių trūkumų, kurie prideda į savo kaimiškas žavesio.Į coastersare be pamušalo, turi aikštės kampų.

Aprašymas:

Natūralus Džiutas placemat

Tai Džiuto placemat yra puikus namų ar vestuvių stalo dekoracija

Ilgis: Apie. 40cm

Plotis: Apytiksl. 30cm

Medžiaga: Džiutas

Prašome patikrinti ir patvirtinti, pakuotės kiekis ir kaina prieš perkant.Kokių nors klausimų,pls nedelsdami susisiekite su mumis.Ačiū.

Komplektą Sudaro:

1pcs Džiuto placemats

Pastaba: Kadangi dydis aukščiau yra matuojamas ranka, dydžio faktinis elementas, kurį gavo galėtų būti šiek tiek skiriasi nuo dydžio aukščiau.Tuo tarpu primename, kad dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumo / kontrasto nustatymai ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi spalvos toną nuotraukas ir tikrąjį daiktą.

Apmokėjimas:

Mes tik priimame mokėjimus per Alipay.Prašome įsitikinkite, kad jūsų Alipay adresas yra teisingas, prieš jums mokėti, mes tik laivas savo www.juozasrimkus.lt adresą.Prekės bus išsiųstos per 3 darbo dieną po to, kai mes gauti mokėjimo.Importo muitai, mokesčiai arba mokesčiai nėra įtraukti išlaidas mokate mums.

Pristatymas:

Pristatymo laikas: oro paštu: Paprastai, pristatymas į JAV trunka apie 10-20 dienų.Pristatymas į Kanada, AUSTRALIJA, UK ir kitų Europos šalių užima ribojasi 14-28 dienas.Jei jums reikia elementą, labai skubiai, prašome susisiekti su mumis express pristatymas.Mes caculate " express laivybos išlaidų už jus.Express pristatymas takr apie 3-7 dienų atvykti, Jei turite ne got it, witnin laivybos laikas, please no, nedvejodami kreipkitės į mus.Mes tai patikrinti jūs su pašto tarnybos ir muitinės.Nes kartais ji bus atidėtas dėl eismo ar skrydžio kamščių.Prašome neatidaryti ginčų mums.Mes prisiimti atsakomybę išsiųsti arba grąžinti už prarastą daiktą.

Žymos:Pelės Padas Plonas, Mario Vieta Kilimėlis, Buffalo Pledas Triko, Diamond Vilkas, Lino Placemat, Odos Placemat, Džiuto Placemat, Kilimėliai Kilimėliai, Juoda Džiuto Placemat, Hat Džiuto.

Stilius Modernus
Formos Stačiakampis
Funkcija Eco-Friendly
Modelio Numeris Stalo Placemat
Stalo Apdailos Ir Priedai Tipas Kilimėliai & Pagalvėlės
Medžiaga Linas
Prekės Pavadinimas faroot

Parašykite savo atsiliepimą!

Stalo Dekoracija Gamtos Hessia Už Kanapės Placemats Stalo Užtiesalai, Virtuvės, Valgomojo Džiuto Vieta Kilimėlis Naujas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai