Moterų Sportbačiai Akių Orui Platforma Atsitiktinis Veikia Moterų Sportiniai Bateliai sporto Salė Balti Sportbačiai Atsitiktinis Pėsčiomis, Keliančią

€20.50

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w147939

Kulno Aukštis: 3cm

Spalva: Juoda Pilka Balta

Pado Medžiaga: Poliuretanas

Pamušalas Medžiaga: Mesh

Batų Padas Medžiaga: Audinys

Batviršio Medžiaga: Mesh

Prašome pasirinkti atitikimo batų dydžio, pagal jūsų pėdos ilgis.

Pastabos:

1. Prašome leisti 1-2CM skirtumas dėl rankinis matavimas.(Jei nesate tikri dėl dydžio, prašome susisiekti su mumis prieš mokėjimą.)

2. Realios spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl kompiuterio ekrano rezoliuciją, ekrano ryškumas, kontrastas ir kt.Tikiuosi supratimo.Have a nice prekybos dieną!

Vežimą:

Jei galite pateikti užsakymą,prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Paprastai,mes išsiųsti daiktų, kaip įmanoma greičiau, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis,kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius,broderage mokesčius,rinkliavas ir es importuoti į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importą .

Laivybos išlaidos neapima visų importo es,ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

DUK:

1.Ar yra koks nors sekimo Numerį mano prekę?

Taip, mes laivas kas, kad su savo Sekimo Numerį, ir jūs galite peržiūrėti siunta staus atitinkamoje interneto svetainėje.

2. Produkto pat kaip nuotraukos?

Taip, visos nuotraukos yra realios.Mes paėmė šias nuotraukas pagal save.

3. Kuris dydis tinka man?

Mes siūlome jums pažvelgti į mūsų dydžio pasiūlymas diagramoje aukščiau ir mūsų produkto dydžio diagramos, jei esate normalus skaičius.jei turite specialią paveikslas, prašome susisiekti su mumis ( pasakykite mums savo ūgį ir svorį, krūtinės, juosmens, klubo dydžio ).

4. Aš esu perpardavinėtojas,norėčiau pirkti daug vienetų, savo daiktą, kokia didmeninė kaina?

Labas,ačiū už jūsų užklausą, jei norite pirkti didelio kiekio, prašome siųsti laišką į mus, mes suteikiame jums geriausią kainos, ačiū!

Grąžinimas:

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Pirkėjas turi įsitikinti, kad prekės, grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami.pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Apie Atsiliepimą:

Mes išlaikyti aukštus kompetencijos 5 ŽVAIGŽDŽIŲ, ir siekti, kad 100% klientų pasitenkinimo!

Teigiamas Grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys,taip, kad mes galime tinkamai spręsti savo problemas.

Žymos:Dames Kvėpuojantis Sportbačiai, Kvėpuojantis Nėriniai Moterų Sportbačiai, Madingas Kvėpuojantis Akių Sportbačiai Moterys, Siuvinėjimo Moterų Sportbačiai, Multicolors Moterų Sportbačiai, Beita Moterų Sportbačiai, Vicamelia Moterų Sportbačiai, Moterų Kvėpuojantis Laisvalaikio Sportbačiai, Kvėpuojantis Moteris Sportbačiai, Neleidžiančioms Slysti Moterų Sportbačiai.

Mados Elementas Siuvimo
Sezonas Vasaros
Kulno Aukštis Mažas (1cm-3cm)
Batviršio Medžiaga Akies (Oro mesh)
Pamušalas Akies
Modelio Numeris yt-fssn-0613
Vidpadžio Medžiaga audinys
pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Uždaryti Tipas Nėriniai-Up
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas xizou
Modelio Tipas kratinys

Parašykite savo atsiliepimą!

Moterų Sportbačiai Akių Orui Platforma Atsitiktinis Veikia Moterų Sportiniai Bateliai sporto Salė Balti Sportbačiai Atsitiktinis Pėsčiomis, Keliančią

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai