Žygiai Dviračiais Veido Kaukė Kaklo Šilčiau puskauke Slidinėjimo Lankelis Dviračių Vėjo Dviratį Veido Orui, Anti-UV Galvos Skara

€1.77

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w147800

Aprašymas:

1 Šis šalikas yra pagamintas iš aukštos kokybės orui mikropluošto poliesterio audinio, su charakteristikos super elastinga ir kvėpuojantis, minkštas ir patogus, sugeria drėgmę ir greitai džiūsta.

2 Priimti pažangios spausdinimo technologijos, ryškios spalvos, ryškus ir turtingas modelius, plauti nebus išnyks.

3 Reuseable, fahsionable ir gali būti dėvimi įvairių rūšių oro sąlygų.

4 Patogus audinys turi funkciją minkštumo, didelio elastingumo, drėgmės sugėrimo ir prakaitavimas.

5 šalikas yra pagamintas iš besiūlių technologija su stipriais elastingumas ir ilgaamžiškumas, jokio spaudimo taškus ir jokio galvos skausmo.

6 Vamzdinės tekstilės technologijos yra didelio tankio, ne deformacijos ir jokio blukimo.Galima skalbti mašinoje, be spalvų blukimo, be deformacijos, nr. mikropluošto mažinimo, jokio lyginimo.Jokio kvapo, jokių kenksmingų elementų, žmogaus organizmas.

7 Jis gali būti naudojamas kaip skarelė, šalikas, lankelis, skrybėlių, balaclava veido kaukė, riešo apsauga, krūtinės įvyniojimas.

8 Plačiai naudojamas veikia, žygiai, alpinizmas, alpinizmas, slidinėjimas, tenisas, motociklus, dviračius, informavimo, mokymo ir kitų lauko sporto.

Specifikacija:

Medžiaga: poliesterio pluoštas

Savybės: didelio elastingumo, lengvas ir kvėpuojantis, vabzdžių, minkštas

Dydis: 25 * 50 cm

Tinka alpinizmas, slidinėjimas, dviračių, pėsčiųjų, kempingas, ir kt.

Pakuotė:

1pc*Šalikas

Žymos:Kokoso Cosplay, Juodasis Vienuolis, Anime Vienuolis, Azur Lane žaidimas, Veido Trump, Cosplay Vienaragis, Demon Slayer Suknelė, Beždžionė Kostiumas, Cosplay Yu, Vaiko Jedi.

Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Aktyvus
Modelio Tipas Spausdinti
Modelio Numeris Žygiai Dviračiais Veido Kaukė
Medžiaga Poliesteris

Parašykite savo atsiliepimą!

Žygiai Dviračiais Veido Kaukė Kaklo Šilčiau puskauke Slidinėjimo Lankelis Dviračių Vėjo Dviratį Veido Orui, Anti-UV Galvos Skara

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai