110 V, Nešiojami Delniniai Visuotinės Grandinės Dantų Galandimo Įrankį Grandininiai pjūklai

€26.78

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w147266

Ypatybė:

OOTDTY

Nešiojamų & Plug-in Dizainas: kompaktiškas dydis leidžia atlikti elektrinių pjūklų drožtukas bet kur, plug-in, dizainas, todėl jums nereikės nerimauti apie pjūklų galandimo ne darbo, jums galėtų atidžiai lenkijos savo grandininių pjūklų grandinės, tai naudinga pjūklą, dalys ir priedai.

Laiko taupymo & Efektyvus: Galite Naudoti elektrinį pjūklą drožtukas lenkijos grandinės nenuimant grandininių pjūklų grandinės, 30000 aps / min greitis daro šlifavimo grandinė dirba greitai ir lengvai, išlaikyti savo grandinės viršuje būklės ir sutaupyti pinigų naudojant savarankiškai pjūklų galandimo įrankį.

Aukštos Kokybės ir Lengvai Pakeisti Tiek: elektrinių pjūklų galandimo rinkinys yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų ir naudoti gryno vario branduolys, didelio stiprumo ir patvarumo, chuckas yra geriau fiksavimo jėga ir yra lengvai pakeisti šlifavimo mazgai.

Tikslus Padėties nustatymas & Reguliuojamas Greitis: Elektriniai pjūklai drožtukas yra skirta kampo plokštė lengva derinti grandininiai pjūklai, kurioje numatyta bauda, šlifavimo ir daugiau tikslus padėties nustatymas, pjūklų dantų drožtukas turi reguliuojamo greičio jungiklis, galima reguliuoti malimo greitis, atsižvelgiant į faktinę situaciją, grandinės, kad jūsų chainsaw staigesnis.

6 Drožtukas Šerpetų & Universalumo: Pjūklų grandinės drožtukas komplektą įeina 3 skirtingų dydžių malimo bitai, 0.15"/4mm tiek yra naudojami mažų 3/8 grandinės, 0.19"/4.8 mm bitų naudojamas 325 grandinės ir didelis 3/8 grandinės, 0.22"/5.5 mm bitų naudojamas 404 grandinės, apima 3 šlifavimo akmuo ir 3 diamond bitai.

Techniniai duomenys:

Tipas: Elektriniai pjūklai peilis drožtukas

Medžiaga: Plastiko lydinio, vario

Įtampa: ≤110V

Maitinimo tipas: Plug-in

Įėjimo galia: 130W

Greitis: 30000(aps / min)

Spalva: Raudona

Dydis:

Drožtukas įstaiga: 8.66"x2.16"(22x5.5cm)

Virvės: 59"(150cm)

Svoris: 1.39 kg/630g

Savybės:

Mini elektriniai pjūklai drožtukas:

Grandininio pjūklo peilis drožtukas yra lengva nešiotis, plug-in, maitinimas, todėl jūs galite lenkijos savo grandininių pjūklų grandinės visur.

Gryno vario branduolys:

Rotoriaus priima 200° aukštos temperatūros liniją ir šalto valcavimo plieno lakštai, su preciziniai guoliai ir sidabro-vario armavimo kolektorinis, todėl kokybė yra labai gera, jūs galite jaustis ramiai naudoti aplikatoriai skirti elektrinis pjūklas.

Reguliuojamas didelis greitis:

Grandininių pjūklų dantų drožtukas didžiausiu greičiu iki 30.000 aps / min, su reguliuojamu greičiu, dizainas, tai yra labai lengva užpildyti šlifavimo grandinės darbą, atsižvelgiant į faktinę situaciją, grandinės.

Įvairias programas:

3 dydžių malimo bitai gali būti pritaikytas 3/8, 325, 404 grandines

Pastaba:

Dydis rankinis matavimas, gali būti nuo 0 iki 2 cm paklaida, priklauso normalus reiškinys.

O dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Pakuotė:

Komplektą sudaro:

1 * grandininiai pjūklai elektrinis drožtukas

1 * kampas plokštė

1 * kaištiniai Raktas

1 * darbo pirštinės

3 * rožinė šlifavimo bitai

3 * deimantų šlifavimo bitai

Žymos:Mirti Karpymo žvaigždės, Akių Amigurumi 6mm, Dotting Metalo Mirti, Du Kartus 6 Pin Plug, C G Platus Stygų, Dvigubo 8 Karoliai, Dab Ntg5 Mercedes, Depp V Mini Suknelė, Konvertuoti Nm Lbf Ft.

Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS

Parašykite savo atsiliepimą!

110 V, Nešiojami Delniniai Visuotinės Grandinės Dantų Galandimo Įrankį Grandininiai pjūklai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai