Karšto pardavimo Perlai Narve Pakabukas "Pasidaryk pats" Priedai S925 Sterlingas Sidabro Karūna Karoliai Magija Perlai Apranga Gamintojai

€15.58

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w146973

aprašymas

Karšto pardavimo Perlai Narve Pakabukas "Pasidaryk pats" Priedai S925 Sterlingas Sidabro Karūna Karoliai Magija Perlai Apranga Gamintojų, Didmeninės

Informacija

Produkto Pavadinimas: karšto pardavimo kamuolys pearl narvuose Pakabukas "PASIDARYK pats" priedai S925 Sterlingas Sidabro Pakabukas Angelas magic box kilnojamojo mygtuką gamintojai Kategorija:lieti pearl narvai Trumpas Aprašymas: 5 vnt / daug , tai vienas narvelyje be grandinės , prašome pažymėti .yra apie 63 skirtingų dizainų sandėlyje , jeigu norite, kad ir kiti dizaino, susisiekite su mūsų Klientų aptarnavimo .Kiekis: 5 0pieces/daug Pakuotės Dydis:1.0 * 1.0 * 1.0 ( cm ) Bendrasis Svoris/Pakuotė:0.005 ( kg )

KLIENTŲ PASITENKINIMAS

Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių, prieš ar po jūsų pirkimo.Mes esame įsipareigoję savo 100% pasitenkinimo.

MOKĖJIMO

Yra daug mokėjimo būdų galima rasti Aliexrpess.com pavyzdžiui, kredito korteles, realaus laiko banko pervedimai, neprisijungęs mokėjimus (banko pervedimų ir "Western Union").Jūs galite pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums.Siekiant apsaugoti savo interesus, mokėjimas bus laikinai laikomų www.juozasrimkus.lt, ir nebus išleistas į mus, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti.

PRISTATYMAS

1. Pristatymo kaina: Spustelėkite "Pristatymas ir apmokėjimas" tab produktų aprašymo puslapis, ir jūs pamatysite, pristatymo detales.Jūs galite apskaičiuoti siuntimo išlaidų įvesdami reikiamą informaciją. 2. Laikas tranzitu: Tranzito metu skiriasi su skirtingais pristatymo būdus. 3. Prekės Apdorojimo Laikas: apdorojimo laikas tam tikra tvarka priklauso nuo produkto tipo ir išteklių būklę.Daugiausia, apdorojimo laikas gali būti nuo 3 iki 15 darbo dienų.

GRĄŽINIMO POLITIKA

Jei norite keistis elementai, gauti, jūs turite susisiekti su mumis per 3 dienas nuo gavimo jūsų užsakymą.Ir jums turėtų mokėti papildomo pristatymo mokesčio, patirtos ir daiktų, kuriuos grąžinti, turėtų būti laikomi savo pradinę padėtį.

ATSILIEPIMAI

Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę.Ačiū!

Žymos:Custom Vinilo Pakabinti, Marškinėliai Gabalas Stilius, Gana Dovaną Mergaitės, Triko Platus Kulkšnies, Batai Tinker Bell, Kilpiniai Rankšluosčiai 5070, Vario Tiekėjas įrankis, Belaidžio Lcd Kūdikių, Marškinėliai Pikachu Vyrai.

Modelio Numeris SSC004
Elemento Tipas Pakabukai
Pearl be pearl
Pakabukai Tipas Gyvūnai
Grandinės Be Grandinės
Bauda ar Mados Mados
Stilius Klasikinis
Spalva SIDABRINĖ
Metalų Tipas SIDABRINĖ
Prašymas pearl narvuose papuošalai "pasidaryk pats"
Medžiaga S925 sterlingas sidabro
Prekės Pavadinimas kurti zhang

Parašykite savo atsiliepimą!

Karšto pardavimo Perlai Narve Pakabukas "Pasidaryk pats" Priedai S925 Sterlingas Sidabro Karūna Karoliai Magija Perlai Apranga Gamintojai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai