Derva Undinė Figūrėlės Statula Namų Dekoro Kūrybos Dovana, Svetainės Ornamentu Baldų Apdailos Amatų Biuro Aksesuarai Dovanos

€29.39

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w145873

Aprašymas:

Geros Apdailos - undinėlės skulptūra yra puikus namų ar biuro puošmena.Įdėti juos į savo kambarį ir papuošti savo kambarį, pavyzdžiui, stalas, staliukas, spinta, lentyna, valgomasis stalas, lovos.Tegul jūsų namo(patalpos) turi dar vieną vaizdingoje vietoje.

Aukščiausios Kokybės - mermaid dekoro dovanos yra Pagamintas iš Geriausių polyresin.100% švino nemokamai ir aplinkos apsaugos dažai,saugu vaikams ir Vaikų.

Puiki Dovana– nesvarbu, Ar tai gimtadienio, Kalėdų ar bet kokia ypatinga proga.Statulos gali būti puiki dovana jūsų šeimai, vaikams, mėgėjams, draugų ir tai gali duoti jiems daug atminties ir vaizduotės.

Dydis - 16x18x13cm / 6.29x7.08x5.11inch.

Šiuolaikinės paprasta skulptūros, galite pridėti elementą įkvėpimo kiekvienam patalpose.

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas Undinėlės Skulptūra Ornamentu

Pastaba:

Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio,tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Žymos:Dekoro Statu, Sculptur, Jizo, Undinė Legging, Akių Dekoracija Undinė, Didelis Statula Apdaila, Dark Angel Statulėlės, Akmens Angelo Statulėlės Statula, Apdailos Statulos, Apollo Statula.

Prekės Pavadinimas Kesoto
Regioninės Funkcija Kinija
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Derva
Temos žmonės

Parašykite savo atsiliepimą!

Derva Undinė Figūrėlės Statula Namų Dekoro Kūrybos Dovana, Svetainės Ornamentu Baldų Apdailos Amatų Biuro Aksesuarai Dovanos

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai