1 VNT. NAUJAS KINŲ STILIAUS ZEN PAPUOŠALAI NAMO KAMBARĮ, TV, SPINTOS, AUKŠTOS KLASĖS PRABANGOS PRAKTINIŲ PERKELTI Į NAUJUS NAMUS, DOVANOS LU626240

€91.90

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w145464

sveiki atvykę į mano parduotuvę Apie Mus Skaitykite daugiau apie tai, kas mes esame ir ką mes stovėti.Tikri apie pirkimo iš reputacijos bendrovei, kurių daugelis patenkinti ir lojalūs klientai.kopūstai pasisekė statula , Ji yra geros būklės, ir sukūrė patyrę meistrai tradiciniu stiliumi, su smulkiais handcrafts .Tai yra puikus gabalas vertingą kolekciją, vertingą asmeninę pakeisti arba labai gera dovana.kad rankų darbas yra labai gerai su neįtikėtinai išsamiai.Nereikia praleisti šią galimybę jį gauti .Linkiu jums geros kloties!Politika: Mes pateiktų Viskas visada būna su kokybės garantija: Jei jums rasti bet kokius kokybės problemų arba yra ne visiškai patenkinti su nieko, kai gausite prekes.Prašome elektroniniu paštu mums greičiau.Mes ją išspręsti jums per 48 valandas(Grąžinimo arba keitimo punktas),jei grąžinamoji išmoka,jums turėtų grąžinti per 14 dienų nuo aukciono pabaigos, aš mielai grąžinti pirkimo kainą.Ačiū !!Sėkmės ! !Pranešimas: [Savybes]: dydis, sklandžiai sferinio paviršiaus sferiniai sklandžiai kamuolys iš natūralios viduje yra šiek tiek klaidų yra normalus, kai pro pirkti dėmesį, kad didžiausia klaida yra 0,3 cm. [geras]: laimingas talismanas stabdžių piktadarys, sėkmės, pašalinti ligos dujos, apsauginės saugumo ir taikos, darnios šeimos sveikatos magnetinio lauko valymas.

Sveiki atvykę į mūsų baldų dekoratyvinis modelio meno

Mes patikrinti kiekvieną elementą atsargiai, prieš vežimą.

Kokybės užtikrinimo!

[Dydis]:S:36*9*45CM

L:45*11*55CM

[Pagrindinė medžiaga]: Metalo

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Metodas pardavimas: 1 VNT.

Tikrasis spalva ir dydis gaminys gali šiek tiek skirtis, todėl prašome suprasti.Jei yra kokių nors problemų, galite rašyti man ir aš ją išspręsti už jus.

Žymos:Kinija Dzeno, Muzikos Dzeno, Mat Dzeno, Straipsniai Dzeno, Pass Zen, Nuotrauka Dzeno, Zen Moteris, Tradicija Dzeno, Gamtos Dzeno, Kūdikių Dzeno.

Parašykite savo atsiliepimą!

1 VNT. NAUJAS KINŲ STILIAUS ZEN PAPUOŠALAI NAMO KAMBARĮ, TV, SPINTOS, AUKŠTOS KLASĖS PRABANGOS PRAKTINIŲ PERKELTI Į NAUJUS NAMUS, DOVANOS LU626240

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai