Karšto Pardavimo Gražių Vyšnių Žiedų Ausies Stud Auskarai Moterų Mielas Sidabro Padengtą Gėlių Auskarai Sakura Meilės Ausies Smeigės #281980

€0.65

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w145398

Savybės: 100% Brand New ir Aukštos kokybės.Madingas dizainas,prabanga, išvaizda,lygaus paviršiaus,patogūs dėvėti.Verta pirkti,ne tik gražus apdaila sau, bet taip pat puiki dovana draugams, meilužis, familes ir pan.

Techniniai Duomenys: Medžiaga:Lieti.Dydis:Kaip nuotraukoje.Spalva:Sidabrinė.

Pastaba: gali būti, kad kai kurie šiek tiek skiriasi spalvos toną nuotraukas ir tikrąjį daiktą.Prašome leisti 1-2mm skiriasi dėl vadovo matavimo, ačiū.

Pakuotė: 1 Pora x Auskarai.

Ne, Mažmeninė Dėžutės,Pakavimo Saugiai Burbulas Maišelį.

Visos prekės bus išsiųstos per 2 darbo dienas po apmokėjimo aišku.Pastaba: Kinija Paštu, Oro Paštu/Sklypo vos priklauso visame pasaulyje po sistema, kuri yra daug lėtesnis, nei Specialių Pristatymo.Straipsniai atvyks į 7-25 darbo dienas visame pasaulyje paprastai.Atvykimo laikas taip pat priklauso nuo tam tikrų veiksnių ir įvairių sričių.Bendrojo atvykimo laikas lentelėje yra pateikiama žemiau už jūsų išvada:

Prieš placeing jūsų užsakymą, prašome patvirtinkite, kainodaros ir kiti duomenys tiekėjo.Prašome įsitikinkite, kad jums skaityti visą aprašymą ir sutinkate, kad operacijos prieš perkant.

Jei elementas yra defektas, kai jūs jį gauti, arba jums netenkina, prašome grąžinti per 14 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Bet daiktai turi būti grąžinti į gamyklą būklės.Prašome susisiekti su mumis iš anksto ir patikrinkite grąžinimo adresas, prieš jums grąžinti.Jei prekė yra su defektais, 3 mėnesių, galėtume atsiųsti jums naują pakeitimas nemokamai, arba siūlo visą kompensaciją po to, kai mes gauti brokuotą prekę.Jei prekė yra su defektais, 12 mėnesių, taip pat galėtume pasiūlyti jums pakeitimo paslauga, bet jūs turite mokėti už papildomas transportavimo išlaidas.

Mūsų tikslas-teikti Aukščiausio Lygio Klientų Aptarnavimas, ir mūsų klientų aptarnavimo specialistai yra visada stovi išspręsti bet kokią jūsų problemą.Mes labai vertiname jūsų 5 ŽVAIGŽDUČIŲ TEIGIAMŲ atsiliepimų ir prašau, nepalikite neigiamų atsiliepimų, be prašo pagalbos.

Žymos:Kinomoto Sakura, Bonsai Sakura, Kortelės šliuzo Vartai, Earing Smeigės Gėlių, Sakura Raštinės Reikmenys, Cosplay Sakura, Ausies Smeigės Fleur Lis, Moteriški Ausies Smeigės Gėlių, Kryžiaus Auskarai Smeigės Gėlių, Olivīns Auskarai Smeigės Gėlių.

Atgal Rasti Push-atgal
Spalva SIDABRINĖ
Formos\modelis AUGALŲ
Elemento Tipas Auskarai
Modelio Numeris 281980 Sakura Ausies Smeigės
Medžiaga Metalo
Auskarai Tipas Stud Auskarai
Kilmės KN(Kilmės)
Lytis MOTERIS
Prekės Pavadinimas Janedream
Metalų Tipas cinko Lydinys
Bauda ar Mados Mados
Stilius Madinga

Parašykite savo atsiliepimą!

Karšto Pardavimo Gražių Vyšnių Žiedų Ausies Stud Auskarai Moterų Mielas Sidabro Padengtą Gėlių Auskarai Sakura Meilės Ausies Smeigės #281980

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai