Vištienos Kieme Meno Lauko Sodo Kieme Veja, Statymai Plastiko/Metalo Višta Kieme Dekoro Dovana Paramos Didmeninė Dropshipping

€6.36

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w145218

【VIŠTIENOS KIEME MENO】 Viščiukų statymų vejos ornamentu nuorodos į realaus dydžio vištos.Yra mielas, be sodo dekoro ir pagyvinkite savo sode.

【Sukurta Lauke】 Kiekvienas metalo vištienos statymas yra padengti milteliais, būti oras, vanduo ir rūdys, atsparus vandeniui.

【Aukštos Kokybės Medžiaga】 Kiekvieną rūdžių spalvos vištienos metalo statymas yra pagamintas iš geležies su nerūdijantysis danga.Vištienos šeimos sodo dekoracijos bus stovėti ištikimai sodo ar gėlių lova lydėti jus per lietaus poveikio, saulės spindulių ir vėjuotomis dienomis.

【Išskirtinį Meistriškai Siluetai】 A tikroviška višta su plunksna, akies ir snapo informacija.Pagyvinkite savo sodo ir pridėti šiek tiek įnoringas žavesio

【IDEALUS SODO PUOŠMENA DOVANŲ RINKINYS】 Mūsų Vištienos Metalo Kieme Apdaila,vištienos metalinių kuolų, kiekvienas gabalas yra individualus, supakuota į kelią nuo nulio.Kaip idealus sodo puošmena dovanų rinkinys, tai yra puikus ir unikalus.

Žymos:VIŠTIENOS KOJŲ, Sodo Višta, Velykų Chick, Smulkių Metalinių Viščiukų, Beždžionė Pakabukas Zodiako ženklas, Vištienos Sodas, 20 Inkubatorius, Vištienos Metalo, šeimos Sodo Skulptūros, Miršta Vištiena.

Kilmės KN(Kilmės)
Yra Protingas Prietaisas No
Stilius Pastoracinės
Temos Gyvūnų

Parašykite savo atsiliepimą!

Vištienos Kieme Meno Lauko Sodo Kieme Veja, Statymai Plastiko/Metalo Višta Kieme Dekoro Dovana Paramos Didmeninė Dropshipping

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai