"Intel" RealSense Stebėjimo Kamerų T265

€220.62

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w145067

Stebėjimo Iš Naujo

Pristatome naują klasę, atskiras vienu metu lokalizacijos ir mapping "įrenginį," Intel® RealSense™ Stebėjimo kamerų T265 naudoti robotų, tranai ir daugiau.

Intel® RealSense™ Stebėjimo Kamerų T265

Su jos mažos formos koeficientas ir mažas energijos suvartojimas, Intel® RealSense™ Stebėjimo kamerų T265 buvo sukurta siekiant suteikti jums sekimo rezultatų jūs norite tiesiai off‑the‑shelf.Cross‑platform, kūrėjas draugiškas vienu metu lokalizacijos ir atvaizdavimas visus savo robotų, drone ir papildytosios realybės sparčios prototipų gamybos poreikius.

Kas yra SLAM?

SLAM, arba vienu metu Lokalizacijos ir Žemėlapių, yra skaičiavimo problema – kaip veikia prietaisas statyti ar atnaujinti žemėlapį nežinomą aplinką, o tuo pačiu stebėti savo vietą, kad aplinka?Prieš dienas GPS, buriuotojai turėtų vykti pagal žvaigždes, naudojant jų judesiai ir padėtys sėkmingai rasti savo kelią per vandenynus.V‑SLAM naudoja derinį kameros ir Inercinės Matavimo Vienetai (IMU) naršyti panašiu būdu, naudojant visual savybes, į aplinką, sekti, tai taip, aplink, net nežinomų erdvių su tikslumą.

Viduje kameros

Intel® RealSense™ Stebėjimo kamerų T265 yra du fisheye objektyvas jutikliai, el. IMU ir "Intel®" Movidius™ Daugybė™ 2 VPU.Visi V‑SLAM " algoritmų paleisti tiesiai ant VPU, todėl labai low latency ir labai efektyvų energijos vartojimą.Į T265 buvo išsamiai išbandyta ir patvirtinta veiklos, teikiančios pagal 1% uždaros linijos dreifo pagal paskirtį sąlygų.Ji taip pat siūlo sub 6ms delsą tarp judėjimo ir atspindys judėjimas kelia.Tai yra pakankamai greitas net ir labai jautriai į tokias programas, kaip ir Papildytosios Virtualios Realybės.

Paprastas ir universalus, prototipų gamyba

Kūrėjams rengia robotų, drone arba papildytos realybės sistemos, SLAM, gali būti sudėtinga įgyvendinti reikia daug laiko ir išteklių, siekiant įtraukti vertingų aplinkos supratimą.Su T265, kūrėjai dabar gali turėti tikslius ir patikimus sekimo, kuri buvo išsamiai išbandyta įvairių sąlygų ir aplinkos.Šis įmontuotu sekimo sistema skirta paprasta integracija.Nereikia iš naujo kurti savo valdybą, tiesiog prijunkite USB kabelį ir pradėti transliuoti kelti duomenų iš karto.Į T265 taip pat yra paprasta montavimo sprendimas, su standartinių tvirtinimo lizdai gale vaizdo kamera.

Dalis šeimos

Nors yra daug naudojimo atvejais, atskiras T265, tai tikrai dalis " Intel® RealSense™ Technologija šeimos, ir buvo sukurta veikti nepriekaištingai kartu‑pusė mūsų kitų prietaisų.Į T265 yra infraraudonųjų spindulių cut filter per lęšiai, leidžiantys jį ignoruoti prognozuojama modelius iš mūsų D400 serijos gylis kameros.Tai reiškia, kad programuotojai gali naudoti tiek prietaisų kartu su lengvumu pažangių programų, tokių kaip apgyvendinimo žemėlapių ar susidūrimo išvengimo ir navigacijos tose vietose, kur GPS duomenų nėra.

Tech Specifikacijos

Laivybos Sąraše

Q1: tai gylio fotoaparatas?

A1: Intel® RealSense™ T265, nėra gylio fotoaparatas.Jame yra dvi fisheye objektyvai už aptikimo funkcija, bet neturi apskaičiuoti tankus gylis.Galima naudoti vaizdo pašarų kameros apskaičiuoti tankus gylis, nors rezultatai bus prasti, palyginti su kitomis Intel® RealSense™ gylis kameros, nes lęšiai yra optimizuoti, plataus stebėjimo laukas, o ne gylis tikslumo, ir nėra jokios tekstūros, projektuojamam į aplinką pagalba su gylis užpildyti.

Q2: ar galiu paleisti SLAM " Intel RealSense Gylis kameros?Kodėl man reikia T265?

A2: Visos SLAM " sprendimų, ir yra daug gerų, riboja informacijos, kurią jie gauna.Galima skaičiuoti host-based SLAM naudodami mūsų D400 serijos kameros gylis – idealiai D435i, tačiau šie fotoaparatai yra optimizuotas gylis tikslumo sąskaita laukas – D400 negali pamatyti kuo daugiau pasaulio, kaip T265. Kaip pavyzdžiui, SLAM sprendimas, remiantis informacija iš vieno D400 kamera bus prarasti tam tikrų situacijų, kai T265 nebus.Be to, T265 yra optimizuotas energijos ir latentinis naudojant savo įterptųjų VPU.Dėl šių priežasčių, T265 pavyks daugelis naudoja atvejais, kai D400 pagrįstas SLAM nepavyks.

Be to, naudojant T265, be jokių papildomų išteklių reikia ant platformos atžvilgiu apskaičiuoti atlikti SLAM algoritmai, o tai reiškia, kad stebėjimo su T265 yra platformos nepriklausomas, turi mažą integracijos išlaidas, ir gali veikti labai mažai apskaičiuoti prietaisai. Kai naudojimo atvejais, SLAM " dėl D435i bus idealus, bet ir aukščiausios kokybės stebėjimo, pasirinkti T265. Tiek kokybės gylis ir stebėjimą, naudokite D415 ir T265 lygiagrečiai.

Q3: Kas platformų ar T265 paramos?

A3: Ne pradėti T265 apima paramą Windows ir Ubuntu.Priimančiosios API biblioteka yra atvira gaunami, todėl klientai gali uoste jį į bet kokią platformą jie nori.Ji buvo paleisti Android sėkmingai.FW, kad veikia viduje, T265 yra nepriklausomi nuo priimančiosios platforma, todėl veiklos T265, taip pat priimančiosios nepriklausomi.

Q4: Kokie yra reikalavimai aparatūros?

A4: Nuo "Intel" RealSense T265 computes visi stebėjimo duomenys ant prietaiso, tik aparatūros reikalavimai yra USB 2 arba 3 USB jungtis, kuri suteikia 1.5 W elektros energijos, kartu su pakankamai atminties, ir apskaičiuoja paleisti T265 ir gauti kelti duomenis ir naudoti jūsų prašymą.

Q5: Gali algoritmais, užsakymą būti pridėta prie Intel® Movidius™ Daugybė™ 2?

A5: optimizavimo algoritmas apie VPU apsaugo nuo jais su kitais kodą arba naudoja.Be to, šilumos paketas, T265 yra tik pakankamai didelis, kad dabartinės darbo krūvį.

K6: Kas varantys nuvažiuoto atstumo ir greičio matavimas ir kaip jį padėti, T265 naršyti?

A6: Varantys nuvažiuoto atstumo ir greičio matavimas yra jutikliai įvertinti, kiek ratas sukasi, gali būti naudojami siekiant įvertinti pokyčius ratinis robotai poziciją.T265 turi varantys nuvažiuoto atstumo ir greičio palaikymo pastatytas, leidžia naudoti duomenis iš šių jutiklių patikslinti poziciją duomenų robotas.Teikti robotų varantys hodometro rodmens arba velocimeter duomenis per USB TM2 padarys stebėjimo gerokai stipresnė, ratinių robotai, kurie priešingu atveju gali patirti daug stebėjimo trūkumus.Mes manome, skaitiklio įėjimas būti reikalavimas tvirtas stebėjimo ratinių robotai.

Žymos:"intel" Realsense, Mūsų Laikas X86, Kietas Pro, Kameros Gylis, BLXQPYT, Būgno Ricoh, CPU, Nesuprantamų, Dfn10, Realsense.

Sertifikavimo ROHS
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas youyeetoo
Demo Valdybos Tipas "Intel X86

Parašykite savo atsiliepimą!

"Intel" RealSense Stebėjimo Kamerų T265

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai