Derva Kalėdų Papuošalai Ilgaamžiai Karantino Asmeniniams, Šeimos Lėlės Kabo Pakabukas Naujųjų Metų, Kalėdų Eglučių Papuošalai

€1.78

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w144936

Kulka Taškų:

1、Minkštas Molis: šeimos asmeniniams Kalėdų papuošalų yra pagaminti iš minkšto molio.

2、Išskirtinį ir Mielas: išskirtinį ir gražių modelių ir specialius elementus, mums primena, kad sunkiais laikais mes išlaikė šiais metais.Tuo pačiu metu, ji taip pat pranašauja būsimą laimę.

3、asmeninės Papuošalai: kabinti asmeninės papuošalai Kalėdų medis, arba kaip atostogų dovanų šeimai ir draugams yra puikus būdas sukurti ilgalaikius ir meilės prisiminimus.

4、Tinka: Labai tinka Kalėdų teminius amatų "PASIDARYK pats" projektams, pavyzdžiui, vainikai, girliandos ir dažytos rutuliai.

5、Specialus Pasirinkimas: Šis gražus asmeninį apdaila suteikia jums su specialus pasirinkimas, kuris gali būti pateiktas su draugais, giminaičiais ir šeimos, kaip dovanos.

Specifikacija :

Medžiaga: Derva

Pakavimo Sąrašas:

1*Kalėdų Lėlės Pakabukas

Žymos:Stich Kalėdų Ornamentu, Menorah Kalėdų Ornamentu, Kalėdų Papuošalai Rendier, Recin Kalėdų Papuošalai, Huiran Kalėdų Papuošalai, Zawalcowany Pakraštyje Kalėdų Ornamentu, Kalėdų Papuošalai Gilės, Buriavimo Kalėdų Papuošalai, 2020 Kalėdų Papuošalai Derva, Reitingas Kalėdų Ornamentu.

Medžiaga Derva
Pakavimas Jokių Dovanų Dėžutė
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Didmeninės No
Rinkinys Tipas No
Modelio Numeris Kalėdų lėlės

Parašykite savo atsiliepimą!

Derva Kalėdų Papuošalai Ilgaamžiai Karantino Asmeniniams, Šeimos Lėlės Kabo Pakabukas Naujųjų Metų, Kalėdų Eglučių Papuošalai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai