Šiltas Prarasti Kvėpuojantis Žmogus, Kelnės Žiemos/Rudens Juoda Spalva Atsitiktinis Kelnės Micro-elastinga Sportinės Kelnės

€31.73

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w144430

Šiltas Prarasti Kvėpuojantis Žmogus, Kelnės Žiemos/Rudens Juoda Spalva Atsitiktinis Kelnės Micro-elastinga Sportinės Kelnės

Dydis: XL/2XL/3XL/4XL/5XL/6XL

Spalva:Juoda

Medžiaga: Medvilnė,Spandex .

Susisiekite su mumis

Jeigu jus domina mūsų produktai, ir jūs neturite jokių problemų su juo, jūs galite susisiekti su mumis pranešimą, prekybos vadybininkas, E-mail, arba telefonu.

Apie mokėjimą

Mes priimame šiuos mokėjimo būdus:

1. Ali-mokėti(Sąlyginio)

2. Banko Pavedimu

3.Kredito korteles,ir tt

Prašome susisiekti su mumis gauti informaciją

Banko pavedimu, mokėjimo būdas bus reikalaujama pridėti $25.00 jūsų suma banko sandorio mokestis

Apie laivybos

1. Jūs prekės bus vežamos Kinija Paštu, Oro Paštu, per 5 darbo dienas nuo gavimo dienos mokėjimo arba Kol bus išvalytas Mokėjimą.

Pastaba: Prašome patikrinkite savo adresą ir Tel numerį,pašto kodą.Jei jūsų adresas yra ne iki galo, mes ne atsiųsime jums užsakymo.

2. Norite gauti elementą turėtų imtis 15-45 darbo dienas (išskyrus švenčių ir poilsio dienas).

Kai šalyje yra labai toli,kaip Brazilija šalyje gali poreikių 60-90days.

3. Jei norite gauti elementą greičiau, pasirinkti, greitas pristatymas, pavyzdžiui, EMS, FedEx, DHL,bet šie tyrimai yra brangūs, nei Kinijoje Po Oro Paštu.

Prieš jus, kad elementą,susisiekite su mumis ir mes turime pridėti kainų skirtumą.Priešingu atveju, mes nebūtų siųsti elementą prie jūsų.

Ačiū jums konsultacijas.

Grįžti & Grąžinimo Politika

1. Kai jūs gavote savo sklypai,prašome patikrinti pakuotės ir prekės atidžiai ne pirmą kartą.Dvi situacijos:

a.Ne kokybės problema : Jei esate nepatenkinti su produkto,susisiekite su mumis per 7days ir jį grąžinti per 10 dienų nuo tos dienos, kai gavote.Pateikti mums laivybos sekimo numerį ir priežastį, dėl grąžinimo.Grįžęs mokestį moka pirkėjas.

b.Kokybės problema: gedimų (žalos) atlyginimo,prašome neatidaryti ginčą galite susisiekti su mumis.Spalvų neatitikimas priklauso ne kokybės problemas,kurias sukelia kai kurių kitų elementų,pavyzdžiui, apšvietimo, fono ir t.t.

3. Kai jūs ne gauti savo sklypus,turi 2 situacijos:

a.Dar pakeliui - Prašome kantriai laukti, galite susisiekti su mumis pratęsti apsaugos laikas jums.( jūs galite peržiūrėti siuntos būklę atitinkamą svetainės)

b.Grįžti/Lost - Susisiekite su mumis pirmą,mes galime išsiųsti jį ar jums grąžinti.

Apie atsiliepimą

Atsiliepimai mums yra labai svarbus, todėl, jei jūs turite gauti elementą ir patenkintas, prašome palikti teigiamų atsiliepimų, ir mes taip pat gali tai padaryti.Jei nesate patenkintas su juo, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą, prašome leiskite mums sužinoti pirmas, ir padėti jums išspręsti problemą, kol jūs patenkintas.

Žymos:Vyrai Ziajać, žiūrėti Riešo, Vyrai Ziajać Kelnių, Ziajać, Vyrų Kelnių, Vyro Kelnių, Storo Aksomo, Capri Vyrai, Pledas, Vyrų Ziajać.

Stilius Atsitiktinis
Apdaila Siuvinėjimo
Audinio Tipas Broadcloth
Modelio Numeris JK8051
Ilgis Full Length
Tinka Tipas Laisvas
Uždaryti Tipas Raišteliu
Priekiniai Stilius Butas
Juosmens Dydis(coliais) 32.28-42.12
Ziajać Stilius Sweatpants
Elemento Tipas Visas Ilgis
Medžiaga Spandex
Lytis VYRAI
Storis Midweight
Juosmens Tipas VIDURIO
Prekės Pavadinimas Troumn

Parašykite savo atsiliepimą!

Šiltas Prarasti Kvėpuojantis Žmogus, Kelnės Žiemos/Rudens Juoda Spalva Atsitiktinis Kelnės Micro-elastinga Sportinės Kelnės

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai