Pokštai Panika Staigmena Lauke Žaislai, Dirbtinės Voras Mediniai, Pokštas, Išdaiga Atveju Juokinga Siaubo Apgauti Žaislas Nekenksmingas

€2.54

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w144284

Produkto Aprašymas:

Pagrindinė Medžiaga:Mediena

Dydis:8.8 x 6 x 5,5 cm / 3.46" x 2.36" x 2.16"

Kiekis:1PC

Savybės:

Idealiai tinka jums, arba bet praktiškai joker žinote.Vaikai, tėvai, seneliai, viršininkų, darbuotojai.Ji yra visiškai linksmas žiūrėti žmonėms atidarykite panika lauke, žinant, kas yra apie atsitikti.

Kiekvieną mediniai panika lange yra pagamintas su meile ir rūpesčiu, žinant, kad kiekvienas iš jų yra skirtas gyvenimas juokas, startles, ir nekenksmingas įdomus!

Paprasta Naudoti: Tiesiog ranka langelį kas nors, ir jie bus natūraliai nori stumkite į viršų, atidaryti, norėdami pamatyti, kas yra viduje.Kai jie tai padarys, iš šuoliai creepy wiggly Dirbtinis Voras!Arba, vieta Panika Lauką skaitiklis arba pusė stalo ir leisti žmonėms atrasti savo.O gal net nustatyti savo vaizdo kamera užfiksuoti akimirką!

Smagu, nebrangu, ir unikalus!Tegul chuckles, snorts, giggles, ir juokiasi prasideda!

Pakuotė:

1 x Panika Dėžutę

Pastabos:

1. Prašome leisti 1-3 cm skirtumas dėl vadovo matavimo ir 3-5 g skirtumo tarp įvairių spalvų.

2. Dėl ekrano skirtumas, spalva gali šiek tiek skirtis nuo to, ką jūs tikėtis, prašome leisti.

Žymos:Supjaustyti Mirti, Mirti Metalo Užrašų Knygelė, Mirti, Mirti Metalo, Mirti Užrašų Knygelė, Sumažinti širdies Mirti, Mirti Star, Supjaustyti Mirti Užrašų Knygelė, Mirti Planuotojas, Supjaustyti Mirti Tegus.

Skaičius, Vnt 1pc
Modelis Gyvūnų
Proga Gimtadienis
Medžiaga Medienos;Mediniai
Funkcija Nekenksmingas

Parašykite savo atsiliepimą!

Pokštai Panika Staigmena Lauke Žaislai, Dirbtinės Voras Mediniai, Pokštas, Išdaiga Atveju Juokinga Siaubo Apgauti Žaislas Nekenksmingas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai