FIMAODZ Mados Nesąmonė Valiklis Sagė Juokinga Mėlyna Rožinė Valyti Detergentu Purškimo Pin Animacinių filmų Maišą Drabužių Ženklelis Emalio Smeigtukai

€0.89

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w143820

Produkto Tipas:Animacinių filmų Smeigtukai Stiliaus:Mados Dydis:Kaip Nuotraukos Rodo Paketo:Opp Maišelį Pastaba:Prašome Leisti Nežymus Nuokrypis nuo Spalvos Ar Dydžio, Nes Ji Yra Rankinis Matavimas, Gali Būti 1-2 cm Klaidą, Prašome, Atleisk Man!Ačiū.Jei Turite Kokių Nors Klausimų, Nedvejodami Susisiekite Su Manimi.

Gerbiami pirkėjas, sveiki atvykę į mano parduotuvę, mes remia dropshipping ir didmeninės,Jei norite bendradarbiauti, pls susisiekti su mumis dėl daugiau informacijos, tikiuosi, kad jūs turite malonią patirtį!

Dėl logistikos: galite pasirinkti ekonomikos, standartinės arba express, pristatymo būdus.Jei turite kokių nors klausimų, pirkimo proceso metu, prašome susisiekti su manimi laisvai;

Apie po pardavimo: Mes teikiame 60-diena, kad apsaugos laikotarpis, už užsakymą apsaugoti savo lėšas.Jei pavedimas ne atvykti dėl logistikos priežasčių, ar pakuotė yra pažeista, prašome susisiekti su mumis per 15 dienų pasibaigus, apsaugos laikotarpis, mes suteiks jums pasitenkinimą atsakyti.

Apie vertinimą: Jei jus tenkina prekių, prašome palikti mums 5 žvaigždučių atsiliepimus, kurie yra puikus padrąsinimas mums.kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis prieš atvirą ginčą, ar palikti neigiamą atsiliepimą,mes stengiamės išspręsti problemą!

Žymos:Disney Pin, Oficialus Mockingjay Pin, Mirti Emalio Pin, ženklelis Juokinga, Lazdelė Emalio Pin, Tu Honey Bear, "blackberry Q10, Dinozaurų Plastikiniai Smeigtukai, Audinys Rožinės Spalvos, Punk Stiliaus.

Metalų Tipas cinko Lydinys
Elemento Tipas Sagės
Modelio Numeris XZ0025
Formos\modelis Kasdien Reikmenys
Bauda ar Mados Mados
Nemokamas Pristatymas Kad>150 USD Nemokamai DHL\EMS
Proga Dovana ,Vakarėlį,Vestuves,Gimtadienį,Jubiliejų
Sagės Tipas Sagės
Lytis Unisex
Dydis Show In The Picture
Prekės Pavadinimas FIMAODZ
Stilius Madinga
Kilmės vieta Zhejiang, Kinija
Drop laivyba/Didmeninės Priimti
Medžiaga Metalo
Kokybė Geros Kokybės

Parašykite savo atsiliepimą!

FIMAODZ Mados Nesąmonė Valiklis Sagė Juokinga Mėlyna Rožinė Valyti Detergentu Purškimo Pin Animacinių filmų Maišą Drabužių Ženklelis Emalio Smeigtukai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai