CHAOBA 1PCS Galiūnų Sportas Apyrankės Gimnastikos Fitneso Hantelio Štanga Crossfit Vertus, Intervalai, Svorio Kėlimo Riešo Wrap Parama

€1.80

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w143519

Sveiki atvykę į CHAO BA SPORTO Parduotuvė, Tiesiog Mėgautis Savo Pirkinių Čia! 1.Jei norite pirkti ne visą pardavimo kainą,pls susisiekti su pardavėju pirmas.Jeigu pardavėjas nėra internete,pls rašyti el. laišką pardavėjui el. pašto dėžutėje,jis gali gauti savo elektroninio pašto kuo greičiau jums siųsti jį. 2.Visos nuotraukos yra paimtos iš realaus modelio,pls nereikia pasiimti iš parduotuvės, be pardavėjo sutikimo. 3.Prieš jums pirkti,pls patikrinti, ar yra norimo dydžio ar pokalbių su pardavėju. 5 Žvaigždžių Atsiliepimus gausite 1 usd nuolaidą kitam užsakymui.Ir iš savo 4 užsakymą, jums bus VIP klientas, Jums bus 5-10% nuolaida visada !

CHAOBA 1PCS Galiūnų Sportas Apyrankės Gimnastikos Fitneso Hantelio Štanga Crossfit Vertus, Intervalai, Svorio Kėlimo Riešo Wrap Parama Specifikacijos: Gamintojas: CHAOBA Medžiaga: Poliesteris/Gumos Spalva: Raudona/Oranžinė/Mėlyna/Žalia/Raudona Dydis: Nemokamai,Reguliuojamas Gaminio Ilgis: apie 45cm,Plotis: apie 8 cm Pakuotė: 1PCS Riešo Parama (1pcs,ne 1pair) Gamintojas: CHAOBA Produkto pavadinimas: tvarstis bracers Medžiagą: nailono ir elastinės juostos Prekės nr.: 8088 b Dydis: reguliuojamas dydis Spalva: juoda, raudona, mėlyna, geltona, tamsiai mėlyna, juoda, oranžinė Proga: sveikatingumo mankšta gryname (vyrams ir moterims)

Žymos:Vyras Galiūnų, Paramos Riešo, Kojos Riešo Svoris, Riešo Juosta Svoris, Didelis Vertus Juosta, 5Bar, Rankogaliai Juostelėmis, Sporto Salė, 16 Kg Kettlebell, Grupė Sportas, Stendo Sporto Salė.

Modelio Numeris 8088B
Proga sveikatingumo mankšta gryname (vyrams ir moterims)
Medžiaga Nailono Ir Elastinės Juostos
Spalva pilka, raudona, mėlyna, geltona, tamsiai mėlyna, juoda, oranžinė
Produkto Pavadinimas tvarstis bracers
Dydis adjustable in size
Pakuotė 1 vnt
Taikoma Žmonių Universalus

Parašykite savo atsiliepimą!

CHAOBA 1PCS Galiūnų Sportas Apyrankės Gimnastikos Fitneso Hantelio Štanga Crossfit Vertus, Intervalai, Svorio Kėlimo Riešo Wrap Parama

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai