DC 2.8-6 V 30-1500MA 1.5 LED Vairuotojas PWM Kontrolės Valdyba Modulis, Reguliuojamas Nuolatinės Srovės

€3.00

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w143401

Aprašymas:

LD06AJSA / B yra dabartinio reglamento integrinių grandynų veikimo iš įvesties įtampos 2,8 V 6 V, nuolatinė išėjimo srovė gali būti nustatytas 1,5 A su išorės rezistorius.į LD06AJSA / B sudaro didelio tikslumo nuoroda įtampa, stiprintuvas, dabartinės veidrodis ir kt.On-chip galios tranzistorius ir dabartinės bloko prasme gerokai sumažinti išorinių komponentų, kurie daro LD06AJSA / B idealiai tinka LED driver.

Kai CE pin yra didelis, įvesties įtampa yra didesnė negu 2.8 V, ir yra didesnės nei tiesioginio įtampos LED plus reikiamą įtampos kritimą, LD06AJSA / B paprastai veikia teikti nuolatinę srovę iš PULLOBEE.Į LD06AJSA / B priima temperatūros reguliavimą, o ne nuo temperatūros apsaugos funkcija, temperatūros reguliavimas gali sukelti LEVOU būti įjungtas nuolat atveju dėl aukštos aplinkos temperatūros arba aukštos įtampos kritimo.Kai LD06AJSA / B temperatūros sankryžos, siekia apie 135 ° C, vidaus temperatūros nustatymas, block sumažėja srovė, todėl, kad temperatūros LED sankryžos nebus toliau didėti.ši funkcija leidžia vartotojams maksimaliai išnaudoti energijos tvarkymo gebėjimus lustas, nesijaudinkite apie chip perkaitimo ir sugadinimo lustas ar išorinių komponentų.

Į LD06AJSA / B taip pat turi funkciją, leidžiančią lustą, kuris gali visą chip apriboti išjungimo srovės suvartojimas per 1uA.

Į LD06AJSA / B taip pat priima srovės perkrovos apsaugos blokas.Kai dabartinis LED 1.9 metodus (Tipinis), apie dabartinės bloko apsauga pradeda veikti, siekiant užkirsti kelią, kad dabartinė LED iš vis.

Taikymas 1: Laidų pagal šiuos skaičius, naudoti tinkamą atsuktuvą atsargiai ir lėtai sukite reguliuojamas pasipriešinimas.

Paraiškos 2: Reguliuoti aukščio atsparumas 0 omų (arba padidinti dabartinę pagal Užsakymą 1) ir tada naudokite MCU išėjimo srovė, išėjimo PWM signalą į kontrolės LED

dažnis PWM signalas turi būti mažesnė nei 2 KHz

Techniniai duomenys:

Darbinė įtampa: DC 2.8-6 V (Puikus 3 V 3.3 V, 3,7 V 4.5 V, 5 V 6 V, LED Driver)

Išėjimo Srovė: 30-1500MA

Maksimali išėjimo galia: 9 W

Gali vairuoti 1-16 ak 2.8-6 V Led (maksimali srovė neviršija 1,5 A)

Šiuo metu galiojančių taisyklių: 1 per kolonėlė varža; 2 per PWM signalo valdymas

Temperatūros Valdymo Lustas

Paėmė daugiau nei Dabartinis Apsaugos

Darbinės Temperatūros Diapazonas

Dydis: 1.8x1cm/0.71x0.39"

Kiekis: 1 Vnt

Pastaba:

Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Ne Retail Pakuotė

Komplektą Sudaro:

1 x LED Driver

Žymos:Dydis Moterų Kamuolys, Vw 6r Priekinis žibintas, V12 Bambo šviesos, Takamine Pikapas, Garuose Pirštinės, Vw 4d Automobilių šviesos, Vw 5 Ledo žibintai, Witcher 3 Naktį, Mr70 žibintuvėlis.

Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Demo Valdybos Tipas Rankos
Modelio Numeris H37E1AA700115

Parašykite savo atsiliepimą!

DC 2.8-6 V 30-1500MA 1.5 LED Vairuotojas PWM Kontrolės Valdyba Modulis, Reguliuojamas Nuolatinės Srovės

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai