E-bike Baterija 36V 14.5 AH Dviračių Baterija 36V Dviračių Baterija su Elektriniu Dviračiu, Baterijos Kroviklis

€266.45

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w143089

#Patarimai:

*Draugai iš Amerikos salos, mes negali pristatymo produktų sala adresai.Jei nežinote, ar jūsų vieta priklauso sala, prašome susisiekti su mumis prieš pateikiant užsakymą ir priminti draugams pirkti atsargiai, labai ačiū!

*Mūsų motorinių daugiausia naudoja DHL paslaugas, o kai kuriose šalyse DPD vežimas; pagrindinių baterija transportas yra UPS.

*Jei jūsų plotas yra atokioje vietovėje, mes už jus tam tikrą sumą, nuotolinio aptarnavimo mokesčiai.

* Jei jūsų adresas yra sala, prašome susisiekti su mumis prieš užsakymą, taip, kad mes galime patikrinti, ar mes galime pasirūpinti pristatymas į jus.

#sprendimas:

*Galite mokėti siuntimu nemokamai, bet sumos yra gana didelės, jis yra brangesnis.

* Ar turite giminių ar draugų, gyvenančių toli miestą? (Galime siųsti jam nemokamai, tada paprašykite jį išsiųsti prekes jums.Kad būtų geras pasirinkimas) savybės: 1.Vidutinė gyvenimo trukmė yra du kartus, kad švino-rūgštinių baterijų.Svoris yra daugiau lengvesni 2.Nėra atminties efekto ir įkraunamas, baterijos naudojimo laikas yra ilgesnis 3.Saugiau ir ekologiškiau, Nėra sunkiųjų metalų ir kenksmingų medžiagų. 4.Built-in IC mikroschemoje bus užkirstas kelias baterija per imti, per biudžeto įvykdymo patvirtinimo, nei srovės,nei šilumos, trumpo jungimo . 5.Išvengti mechaninė avarijų, kurias sukelia vibracija.Pakavimo Sąrašas: 1. Ličio Baterija 36V14.5AH 2. 36V2A Įkroviklis Dėmesio: Prašome palikite mums žinutę apie jūsų elektros linija ir kištukinis.Ačiū!Elektros Linija: Kištukinis: PRODUKTAS NUOTRAUKA

Atsargumo priemonės:

Nemerkite baterija vandens arba jūros vandens ir laikyti bateriją vėsioje, sausoje aplinkinių, jei ji palaiko.

Nenaudoja ir palieka baterija šalia šilumos šaltinio, ugnies ar šildytuvas

Bateriją naudokite kroviklį specialiai tuo tikslu, kai įkrauti akumuliatorių.

Negalima pakeisti poziciją ir neigiamo polių.

Nejunkite baterijos elektrodus į elektros lizdą.

Nereikia išmesti baterijų į ugnį, ar šildytuvo.

Neužtrumpinkite baterijos tiesiogiai prijungiant teigiamus ir neigiamus kontaktus su metalinių daiktų.

Nereikia transportuoti arba laikyti bateriją kartu su metalinių objektų, tokių kaip plaukų segtukai, kaklo, ir t.t.

Ne streikuoti, mindžioti arba mesti baterija.

Ne nelituokite baterija ir pierce baterija su nagų arba kitų aštrių daiktų.

GARANTIJA

1.Per 15 dienų (pagal pristatymo duomenys) : Remontas mokestis ir siuntimo išlaidos visiems nemokamai.Pirkėjas grąžina sugadintos dalys pigiausia laivybos,mes jums mokėti už grąžinimo pašto ir išsiųsti pakeitimo arba galime išsiųsti dalys, remontas.

2.1 Mėnesių iki 1 metų (atsižvelgiant į pirkimo duomenys): Nemokamai remontas,pirkėjo darbo užmokesčio grąžinimo pašto ir išsiųsti pašto.

3.1 metų iki 2 metų (base pirkimo duomenys) :Įkroviklis, remontas, pirkėjo darbo užmokesčio grąžinimo ir išsiųsti pašto.

DUK Q: Muitai: A: ES/JAV/RU nereikia mokėti mokesčių, mes bus sumokėti mokesčių.Kitų šalių, pirkėjas neprivalo mokėti mokesčius ir jeigu, laikomų Muitinės, pirkėjas turi aiškiai muitinės ir mokėti mokesčių.Q: Spalva Skirtumas: A: nuotraukos rodo mūsų parduotuvėje yra imtasi remiantis tiesa produktus .Dėl skirtingų monitorių ir ryškumas, tai normalu, kad turi mažą spalvų skirtumas,prašome donnot palikti blogų atsiliepimų arba grąžinti prekes mums nepasitarę su mumis!Q: Pristatymo Laiką: A: Jei produktai vis dar Tranzitu ,o jūsų pateikti laikas va baigiasi ,prašome susisiekti su mumis ,ir mes išplėsti pristatymo laikas už jus.Jei produktai yra prarasta tranzitu ,prašome susisiekti su mumis, mes bus padaryti, grąžinti visą arba išsiųsti pat produktus, kad jums kuo greičiau .Q: Trūkumais, Sklypas: A: Prašome pasirašyti važtaraštį, jei produktai yra su trūkumais, tai laivybos bendrovė, atsakomybė, prašome imtis nuotrauka už mus, ir mes pasistengsime grąžinti pinigus jums.Q: Grąžinimo Politika: A: mes darome viską, kad padėti mūsų klientams.mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo dienos elementus, ir tai tik dėl paties produkto, pavyzdžiui, gedimas,žala,nieko, kad yra pardavėjo kaltės,ne į pirkėjo asmens pageidavimus ar nesugebėjimo panaudoti.Be to,daiktai grąžinami turi būti pradines sąlygas!Q: Atsiliepimai: A:Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.

Žymos:10s2p Baterija, įkroviklis, Telefonas, Atveju 36v 10ah, 36v Ličio Baterija, 36v, A720 Baterija, Aiqos Baterija, 48 V Baterijos, Komda Motociklo Baterija, Elektrinis Dviratis Baterija 36v.

Talpa 10 - 20Ah
Įkroviklis Taip
Sertifikavimo CE
Įtampa 36v
Funkcija Galia Bankas
BMS Taip
Baterijos Talpa 36V14.5AH
Prašymas Elektrinis dviratis kit/Ebike konversijos rinkinys
ląstelių LG/Samsung
Kilmės KN(Kilmės)
Tinka 36V 250W/350W/500W variklis
Tipas Ličio Baterijos

Parašykite savo atsiliepimą!

E-bike Baterija 36V 14.5 AH Dviračių Baterija 36V Dviračių Baterija su Elektriniu Dviračiu, Baterijos Kroviklis

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai