Triratis maisto krepšelį, dviratis, mini autobusas maisto sunkvežimis mobiliojo grilis maisto krepšelį, gatvės stiliaus maisto sunkvežimis

€3 485.62

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w142020

Daugiau modelių šou (spauskite nuotrauka daugiau informacijos:

Gatvės Maisto Krepšelį Taikymo:

Aukščiau foto yra atsiliepimų iš kitų klientų, Iris, kurie jį naudojo sellig ledų roll Italijoje! :)

Išskyrus tai, savo krepšelį galėtų būti taikomas parduodant karštas šuo, bulvytės fri, pliurpalas, sumuštiniai, kava, mėsainių ir kt., labai tinkamas asmens smulkaus verslo ar kelis parduotuvė.Mes turime daug stilių gatvės maisto krepšelį už jūsų pasirinkimas, prašome susisiekti su Iris už katalogas jeigu jums reikia.

Viduje užkandžių automatai, jums reikia viduje, prašome informuoti apie Iris kokios užkandžiai norite parduoti viduje, todėl, kad tinkamiausias mašinos gali būti pašmaikštavo.

LOGOTIPO pritaikymas būtų neprivaloma, jeigu jums reikia, bet mes turi žinoti savo projektą ir dydį, reikalingi suteikiant pasiūlyti.Spalva šio kioskai galėtų būti pritaikyti pagal jūsų poreikius.

Laivybos metodas šis punktas yra CFR jūra, transportavimas į artimiausią uostą.Ir kainos interneto svetainėje yra EXW kainos, prašome susisiekti su Iris tikrinti krovinių atitinkamai!

Ką jūs laukiate?Susisiekti su Iris dabar!

Gatvės Maisto Krepšelį Dydis: LR-TH320 gatvės maisto krepšelį L (mm) W (mm) H (mm) Krepšelį, kėbulo dydis gatvės maisto krepšelį 320 160 235 Krepšelį kūno dydis gatvės maisto krepšelį 330 170 235

Gatvės Maisto Krepšelį Pagrindiniai Komponentai:

Ratai 4 dideli ratai Galia 3000W variklio, elektros, maisto krepšelį.Įstaigos sienos rėmas suvirintas iš aikštės vamzdžiai, išorinės sienos yra visų plieno, vidurinis sluoksnis yra šilumos izoliacijos vienas, vidaus sienos yra aukštos kokybės nerūdijančio plieno. 2 pardavimas "windows" galima ant abiejų pusių, lempos priekyje, kai darbo stalai, didelio matomumo uodegos šviesos signalizacijos sistema.Viduje Abiejų pusių Nerūdijančio Plieno darbo stalo.Kabinetas kabinetas saugoti turimų prekių viduje.Elektros priedai LED šviesos ant stogo ; Didelio matomumo uodegos šviesos signalų sistemą; - Lizdai; On/off apšvietimo jungiklis.Vandens ciklas sistema Dvigubos kriauklės & karšto ir šalto vandens čiaupo & vieną gėlo vandens bakas, viena nuotekų bakas & 12V mini vandens siurblys Logotipo spausdinimo prieinama, jei jums reikia, bet su papildomų išlaidų.Spalva pasirinktinai Raudona, Geltona, Oranžinė, Tamsiai mėlyna, žalia ir kt. (Ral spalvų paletės būtų galima) Greičio važiavimo greitis būtų 18-22km/h, 65km yra pasiekiami kiekvieną kartą po papildymo.Kiti užkandžiai mašinos viduje galėtų būti įrengtas pagal jūsų poreikius.Gatvės Maisto Krepšelį Gamyklos Rodyti:

Kontaktinė Informacija Iris Zhou: Įmonės pavadinimas Zhengzhou Tikrai Mašinų (Artex Grupė), Attn Iris Zhou el. Pašto iris(at)zzreally.com "Skype" zhou.iris0601 Wechat 18638161289 Tel/whatsapp 0086-17719817352 (greičiausias būdas susisiekti su manimi!)

Prašome pažymėti šią informaciją prieš pateikiant užsakymą!!!

1. Visiems mūsų maisto sunkvežimis, kaina, kurią mes rodomi svetainėje yra EXW kainos, o tai reiškia, gamyklos kaina be siuntą.Prašome informuoti Iris Zhou savo paskirties jūrų uosto (arba kurio miesto esate įsikūrę), aš jums pasirinkti labiausiai tinkamas laivybos liniją ir siūlo krovinių atitinkamai.

2. Jūrų transportas (PLG prekybos laikotarpiu), atvykus paskirties uostas, CNEE reikia mokėti paskirties uosto mokesčius (pvz., terminalo tvarkymo mokesčius, dokumentai, mokesčius, laikymo mokesčiai, ect), mokesčių atlikti muitinės formalumus ir pasiimti prekes patys.

3. Jūrų transportas, čia kai kurie sveiku protu:

- Ne sekimo numerį jūros transportu, bet ji turi važtaraščio numerį (konosamentas yra išduotos laivybos bendrovė, tai pristatymo įrodymas).

- Apskritai, pristatymo data būtų apie 10~60 dienų atvykti, skirtingų šalių su skirtingomis pristatymo laiką.Jei norite žinoti tiksliai, laiku, prašome susisiekti su Iris Zhou.

- Jei jūsų šalis yra įsikūrusi vidaus be jūros uostas, ji turi perkrauname transportuojant, kartais, ji turi atlikti muitinės formalumus ne perkrauname uosto.

- Laivybos dokumentus, mes galime tiekti yra važtaraštį / kvėpavimo takų sąskaitą, Komercinė Sąskaita faktūra, Pakavimo sąrašas ir kilmės liudijimai, jei turite kokių nors kitų dokumentų, prašome susisiekti su Iris Zhou iš anksto.

4. Apie maisto sunkvežimis aspektą, maloniai prašome pažymėti, ten gali būti kai kurių dydžio nuokrypis dėl vadovo matavimo, prašome būkite atsargūs, jei jums nerimauti apie tai.

Žymos:Masto Sunkvežimis, Automobilių Sunkvežimis, Mini Maisto Sunkvežimių Vaikai, Greito Maisto Priekaba, Ledų Sunkvežimis, Garsių Maisto Sunkvežimiai, Maisto Krepšelį, Automobilių Maisto Sunkvežimiai, Elektrinis Maisto Sunkvežimis, Maisto Priekaba.

Galia 3000w
savybė 3.2 m ilgis, pardavimo užkandžiai
Priedai Kapojimo / Maišymo Peilis
Laivybos Būdas jūra
Įtampa (V) 220V
Galia (W) 1w
Viduje įranga visų rūšių užkandžių automatai yra neprivaloma
Prekės Pavadinimas gatvės maisto krepšelį
Gebėjimai Dirbti Dubenį (Taurė) NĖRA
Krepšelis tipas Elektrinis
Sertifikavimo ce
Įtampa 220V 110v 50HZ/60HZ
Modelio Numeris LR-TH320
Svoris 500kg
Kilmės KN(Kilmės)
Logotipas Spausdinti galimos už papildomą mokestį
Funkcija Kapojimo
Medžiaga nerūdijančio plieno
Dydis 320*160*235cm

Parašykite savo atsiliepimą!

Triratis maisto krepšelį, dviratis, mini autobusas maisto sunkvežimis mobiliojo grilis maisto krepšelį, gatvės stiliaus maisto sunkvežimis

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai