Vyriškos Liemenės Vyrams, Atsitiktinis Mens Vilnos Mišinys Tiktų Apykaklės Paltai Visą Žiemą Vyrų Vilnos Ilgas Paltas Kašmyras pasirinktinis dydis XS-5XL

€45.86

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w141292

JinXuanYa lentelėje dydis drabužių dydis, o ne dydžio kūno.Taigi, prašome pasirinkti dydį didesnis nei jūsų dydis.Pavyzdžiui: Savo kūną matavimo M, prašome pasirinkti, L, kai užsakymo. "Dydis matuojamas pagal save, kartais, turi tam tikrų klaidų, bet visada per 1-3cm." Kaip matavimai: PASTABA : negalima palikti erdvės/patalpos taip, tarsi, kad ji patogi.man duoti jums kūno stora matavimas.Mes žinome, kaip koreguoti matavimo padaryti jį patogiu Dydžio vienetas: cm arba coliai 1. iškirptė=? 2. pečių=? 3. rankovės=? 4. armhole=? 5. riešo=? 6. krūtinės=? 7. pilvo=? 8. juosmens=? 9. hip -=? 10. striukės ilgis=? 11. kelnės ilgis=? 12. šlaunies=? 13. aukštis =? 14. masė=?PASTABA: negalima palikti erdvės/patalpos taip, tarsi, kad ji patogi.

ATSILIEPIMAI 1 .Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių. 2.Kostiumas neapima jokių priedų, pavyzdžiui, gėlių,skrybėlių ,ramentas ir kt. (jei šie priedai parodyti nuotraukose)? (kaklaraištis išsiųsta atsitiktine tvarka) 3. Jei jūs neturite patenkinti mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą arba padaryti išsamias reitingų.Mes garantuojame, mes 100% slove jokių problemų už jus.PRISTATYMAS Atkreipkite dėmesį: Šis kostiumas bus ranka pagamintas pagal užsakymą.Pristatymo laikas yra 5-15 dienų.Kostiumas yra gyvenime, ne tik darbe, Tarptautinių pirkėjų - Atkreipkite dėmesį,: (1) Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. (2) Kaip importo muitas bus imamas priklauso nuo kiekvienos šalies įprastą politiką.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš pirkti kostiumą.GRĮŽTI & KEISTIS Mūsų POLITIKOS Shoppes internetinė parduotuvė, padaryti, parduoti, remiantis jų puikus dizainas ir įrodyta, patikimumą.Todėl kokybė yra garantuojama.Tačiau jums reikia patvirtinti, kad jūsų suknelė dydis atidžiai prieš perkant ( dydis rezultatai bus matyti po kiekvienu prekės).PASTABA: mes negalime sutikti keistis arba atšaukimas po jūsų užsakymas buvo vežamos.Toliau pateikta informacija yra reikalaujama, kai jūs atspindėti problemą: -Užsakymo numerį -elementą, skaičius -Vaizdas kostiumai klausimas.Jei turite bet kokių klausimų apie grąžinimo politiką, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!MŪSŲ GARANTIJA, Jei nesate 100% patenkintas kokybės, jūsų pirkimo iš mūsų parduotuvės, jūs galite grąžinti daiktus originalioje pakuotėje per 5 dienas nuo gavimo.Mes kompensuosime jums arba siųsti pakeitimas jums per 3 darbo dienas po elementai, gauti.PASTABA: 1. Po to, kai jūs patvirtinti, kad gavo paketą, jums bus grąžinti originalioje pakuotėje per 5 dienas. 2. Prašome užtikrinti, grįžo daiktai nenaudota, nesugadinta ir originalioje pakuotėje. 3. Grįžti laivybos mokestis yra mokamas pirkti 4.Originalus Laivybos ir tvarkymo mokesčiai nėra grąžinami. 5.Pirkėjai yra atsakinga už laivybos ir įrodymas pristatymo, visi grįžta.Atlikus patikrinimą jokių gedimų grįžo daiktai, mes atsiųsime jums keitimu arba grąžinti pinigus.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!

Žymos:Parko žiemos Moterys, Parko Moteris, Kailis žiemą, Kailis žiemą Moteris, žiemos Moteris, žiemos Striukė, Kailis žiemą Moteris, Parko žiemos, Vaikų žiemos, šilta Striukė.

Priekiniai Stilius Butas
Stilius Smart Casual
Drabužių Ilgis Reguliariai
Modelio Numeris Vyrų Striukė Ilga
Ziajać Uždarymo Tipas Mygtukas Skristi
Uždaryti Tipas Viena Breasted
Medžiaga Poliesteris
Prekės Pavadinimas JinXuanYa
Kilmės KN(Kilmės)
Lytis VYRAI
Tinka Tipas Laisvas
Elemento Tipas Kostiumai.

Parašykite savo atsiliepimą!

Vyriškos Liemenės Vyrams, Atsitiktinis Mens Vilnos Mišinys Tiktų Apykaklės Paltai Visą Žiemą Vyrų Vilnos Ilgas Paltas Kašmyras pasirinktinis dydis XS-5XL

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai