Yeele Rožinė, Violetinė Gimtadienio Photocall Gėlių Princesė Mergina, Vestuvių Fotografavimas Fotografijos Fonas Fonas Fotostudija

€2.94

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w141033

Universalus

▶ Tinka naujagimiams vaikams, kūdikių dušas gimtadienio dekoracijas,asmens portretas produkto ir šeimos grupės nuotrauka.Taip pat gali būti naudojamas studija, kabinų, šalys, ir vestuvėms ir verslo/komercinė naudoti,vaizdo įrašymas.

Pastaba:

▶ Visas fonas bus siųsti sulankstyti.Čia yra būdų, kaip pašalinti raukšles. ★ 1. Roll jį sandariai cilindru, ir laukti 3-4 dienas. ★ 2. Šilumos ji su garo lygintuvu atgal elementą, tada jis bus sklandžiai vėl.Jei reikia, prašome geležies atgal paviršiaus garo geležies, bet ne sausas, geležies.(Pastaba: IP65 vandeniui).

Aplinkai Draugiškas:

▶ Pateikė Vinilo audinio, netoksiški, nekenksmingi medžiagų,rūgščių, kurias galima perdirbti!

Tinkinti Priimtas:

▶ Mūsų bendrovė priimti pritaikymas užsakymo pagal jūsų prašymą!Tiesiog susisiekite su mumis savo nuotrauką ir dydį.

Plona Vinilo (Plonas Audinys)

▶ Vinilo medžiaga yra geriausia medžiaga spausdinti, nes spalva yra labiausiai šviesus ir ryškus.Ši medžiaga yra lengvas, šiek tiek diaphanous,kuris yra tinkamas naudoti patalpų viduje.Tai ne plaunamas.

Poliesteris

▶ Ji yra labai minkšta, geros kokybės.Jis gali būti plaunami taip pat gali būti naudojamas ant lauko, ir gali būti naudojamas kelis kartus.

Privalumai & Trūkumai

▶ Vinilo spausdinimo poveikis yra šiek tiek geriau nei poliesterio.Vinilo spausdinimo spalvų sodrumas yra didesnė.Jei turite ypač aukšti reikalavimai ištikimybės spalva, ji yra rekomenduojama, kad jums pasirinkti vinilo.Bet vinilo medžiaga bus kai raukšlėtis dėl transportavimo.

Žymos:Wotofo Krepšys, Stūmoklio 305, Puf Prabanga, Rokeris Gy6, Led 1450nm, T5 13 Lustas, Stūmoklio 230, Po443 Kodas, žiedas Dapen.

Personalizable Pritaikoma Taip
Pakuotė Taip
Tipas Purškimo Dažytos
Dydis Width x Height
Medžiaga Vinilo
Vinilo(Cheminio pluošto rašalinis audinys) Negalima skalbti
Stilius Scenic
Modelio Numeris NZY10792
Prekės Pavadinimas Yeele
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

Yeele Rožinė, Violetinė Gimtadienio Photocall Gėlių Princesė Mergina, Vestuvių Fotografavimas Fotografijos Fonas Fonas Fotostudija

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai