Naujas Lenovo T570 i7-7600 Nešiojamas Integruota Plokštė FRU 02HL409 01ER124 01ER398 02HL411 01ER400 01ER126

€287.05

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w140989

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Prašome atidžiai perskaityti instrukcijas ir nuotraukos prieš jus, kad..., ačiū!!!

Projekto specifikacijos: FRU/PN #: 02HL409 01ER124 01ER398 02HL411 01ER400 01ER126 Pristatymo remiantis FRU jums su sąlyga, siekiant išvengti klaidų, PROCESORIAUS modelis: i7-7600

Taikoma elementus: T570

Prašome patikrinti, ar pirmiau atidžiai prieš perkant, kad išvengti nereikalingų problemų sukelia klaidingą prekės garantinio aptarnavimo paslauga: Mūsų produktai yra profesionalūs testavimo funkcija, griežtai išvaizda audito užtikrinti originalus produktas.Dėl tikslumo elektroninių produktų, įvairovės, ir kiti veiksniai, dėl gaminių žalą, pvz., po garantinis aptarnavimas. 1, Prašome susisiekti su mumis per 14 dienų grąžinti visą arba pakeisti prekių su prekių grąžinimo išlaidas ir kitus mokesčius, sumoka pirkėjas. 2, Prašome susisiekti su mumis laiku klaidingą prekių pristatymo todėl, kad mes gali išsiimti jų laiką. 3 , Mes turime 60 dienų garantiją savo prekėms.Mes turime profesionalių po pardavimo sistema.Prašome nedvejoti ir įsigyti 4 , mums Visiems yra tik pardavus gauti savo 100 % pasitenkinimo, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių grįžtamąjį ryšį, kol esate laimingas, žinoma, padarysime tą patį.Pristatymas: 1, Mes paprastai laivas, kurį Kinija Po oro paštu (paprastai 15 darbo dienų gali būti pasiektas, šventės bus atidėtas), prašome leiskite mums žinoti, jei turite kitų transporto laivas 2 , Paramos FEDEX, TNT, SF, Kinija Paštu oro parsel, EMS, DHL, UPS ir kitos transporto rūšys, siuntimo išlaidas pardavėjas 60 %.Jei jums reikia šios transporto metodus, prašome leiskite mums žinoti, 3 , Transporto neapima vietos muitinės paslaugos 4,, Dėl įvairių muitinės kodeksas, pagrindinės plokštės tipas prekes mes pagal nutylėjimą pašalinti BOIS baterija 5, Mes išsiųsti prekes per 3-5 darbo dienas po apmokėjimo www.juozasrimkus.lt 6, įsitikinkite, kad jūs galite gavimo adresą www.juozasrimkus.lt yra teisinga ir išsami, o jums įsigyti prekes!Didmeninė Potvarkis: Mūsų įmonė specializuojasi elektroninių produktų daug metų, su didele patirtimi ir stipri jėga, su charakteristikos remti didmeninė.Mes tikimės, kad ilgalaikius bendradarbiavimo relationgship, Mes jums priimtiną kainą didelis nuolaidą ir gerą antrinėje rinkoje aplinka!Apmokėjimo būdas: palaiko įvairius mokėjimo būdus, kad pirkote sukurti patogūs ir geros patirties!Jei turite klausimų, rašykite mums arba susisiekite su mumis internetu ir mes su jumis susisieksime kaip galima greičiau.Mūsų įmonė ' s tikslas yra "kokybės pirma , klientai pirmiausia" .Tai yra mūsų garbė, kad jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Prašome leiskite mums žinoti, jei jums siųsti bet kokį neigiamų atsiliepimų.Mes padarysime viską, kad jūsų pirkimo maloni patirtis.Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, prašome pateikti mums teigiamą 5 žvaigždučių atsiliepimus, ačiū jums labai!

Pristatymas

1) Importo tarifų ar kitų mokesčių nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Jei turite kokių nors klausimų, prašome patikrinti su savo vietos Muitinės prieš užsakant.Prašome pranešti mums, jei turite bet kokius specialius reikalavimus, dėl krovinio deklaraciją .

2) prekės yra siunčiamos užsakymą adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūs paliekate visus imtuvo informaciją(adresą, vardą, pavardę ir kontaktinį numerį) teisingai.

3) Dėl įvairių muitinės kodeksas, pagrindinės plokštės tipas prekes mes pagal nutylėjimą pašalinti BOIS baterija

4)Parama FEDEX, TNT, SF, Kinija Paštu oro parsel, EMS, DHL, UPS ir kitos transporto rūšys, siuntimo išlaidas pardavėjas 40 %.Jei jums reikia šios transporto metodus, prašome leiskite mums žinoti

Jei savo elektroninio pašto adresas yra prieinama, jums bus gauti el. laiškus informacijos patvirtinti adresą, prieš vežimą ir atnaujinti sekimo numerį gavus siuntą.

Jei norite pakeisti adresą, prašome susisiekti su mumis per vieną dieną .Mes nesame atsakingi už neteisingą/nepristatyti adresą.

Grąžinimas ir Garantijos

1) Visos prekės yra išbandytos ir geros būklės, prieš išvežant.

2) Jei gavote neteisingą ar nekokybiška prekė, prašome susisiekti su mumis pakeisti arba grąžinti pinigus nuo jūsų gavus prekę.

3) Dėl bet kokių asmeninių priežasčių(ne pardavėjo klaida) grąžinti grąžinti, prašome susisiekti su mumis per 14 dienų .Grąžintos prekės turi būti pradinės būklės, ir grįžti, laivybos mokestis turėtų būti pirkėjo išlaidas.Lėšos bus padaryta gavus grąžinamas daiktas.Pirkėjai yra atsakingas už žalą ir nuostolius, patirtus per grįžta.Jei prekė yra pažeista, kai jie yra grąžinami, pirkėjai nebus gauti visą kompensaciją.

4) Mes teikiame trijų mėnesių išlaikymo.Nekokybiškų daiktų per garantijos terminą, gali būti grąžinamos.Pirkėjai turėtų padengti siuntimo išlaidas.Prašome susisiekti su mumis grįžtant adresą.Mes remonto ar keitimo, juos artimiausiu metu.

5) Garantija netaikoma prekių, kurios yra fiziškai pažeistas, arba NĖRA, naudojant įprastomis sąlygomis, tokių kaip piktnaudžiavimo ir netinkamo montavimo.

Atsiliepimai

Siekiant patenkinti visus jūsų pasitenkinimas yra mūsų tikslas, ir mes visada pasiruošę teikti mūsų geriausias paslaugas jums.

Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus.

Maloniai atsarginių minutę palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių reitingą, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų.

Jei turite kokių nors problemų ar klausimų, susijusių su mūsų daiktų, Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus ar neigiamas pastabas.Manau, mums, kad mes padarysime viską, kad išsiaiškinti juos savo pasitenkinimą.

Žymos:A8 7600, Plokštė Z490, Asus Z390, I7 7600k, Lenovo T570, Z390, Z490, Plokštė Z390, T470, P51.

Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Lustų rinkinys "Intel" Z390
Atminties kanalo Dvigubas
FSB / HT 8
Maksimalus Ram Talpa 8 GB
Lizdo Tipas LGA 2011
Uostai VGA
Prašymas nešiojamas kompiuteris
Prekės Būklė Panaudota
Atminties Tipas DDR
PROCESORIAUS Tipas "Intel"
Vaizdo Plokštės Tipas Ne Integruotas
Kietojo Disko Sąsaja SATA
Formos Koeficientas ATX
Su CPU Taip
Chipset Gamintojas "Intel"
Modelio Numeris T570
Atminties Bankas 2 DDR3 DIMM
Pakuotė Taip
Pradžios Data 2013

Parašykite savo atsiliepimą!

Naujas Lenovo T570 i7-7600 Nešiojamas Integruota Plokštė FRU 02HL409 01ER124 01ER398 02HL411 01ER400 01ER126

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai