Skaitmeninis Naktinio Matymo Žiūronai Aukšto Aiškumo Teleskopo Fotografijos Vaizdo Infraraudonųjų spindulių Ne terminio Vaizdo Naktinio Matymo Prietaisas

€139.83

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w140863

"Skaitmeninis naktinio matymo žiūronus, kad visiškoje tamsoje-infraraudonųjų spindulių naktinio matymo akiniai, skirti medžioklei, šnipinėjimo ir stebėjimo

produkto aprašymas: 1. Aiškiai matyti, 100% tamsoje-nors kitų naktinio matymo šnipinėjimo įranga negali teikti aukštos kokybės nuotraukas ir vaizdo įrašus be natūralios šviesos, jie paleisti iš baterijos energijos per keletą minučių, arba jie negali focus ir zoom , High-tech naktinio matymo žiūronai turi 850 NM infraraudonųjų spindulių šviestuvai, leidžia jums stebėti gyvūnus valandas visiškoje tamsoje.Dėmesio sklandžiai, jūs galite lengvai padaryti aiškias nuotraukas ir vaizdo įrašus.Peržiūrėti juos su 4 colių ekranu

2. Neleisk, kad naktį sustabdyti savo nuotykius-jei norite, kad vietoje gyvūnijos naktį, medžioti kojotų ir šernai, stebėti savo bandos, ar tiesiog stebėti iš įsibrovėlių, mes sukūrėme efektyviausias skaitmeninis ir SPINDULIŲ naktinio matymo žiūronus, teleskopą.Įsivaizduokite, kad galėtų užfiksuoti aiškias nuotraukas ir vaizdo įrašus gryna juoda, išsaugoti viskas komplekte atminties kortele, ir tada iš karto atsisiųsti jas rodyti draugams. *Su telefono/kompiuterio kortelių skaitytuvą.Niekada nebuvo lengviau

3. Mūsų produktai buvo išbandyti optinio ekspertai ir nepamirštamas patirtį.Tvirtas korpusas leidžia naktinio matymo skaitytuvas atlaikyti karinės veiklos ir jaučiasi patogiai laikyti.Vienas klientas sakė, kad puikiai: I tamsioje namo naktį, atidarė blogas berniukas, ir aš mačiau viską.

4. Puiki dovana su 4 colių peržiūrėti ekrane-jeigu jūs ieškote naujoviška dovana šeimos nariams, tai padarys kas nors susijaudinęs.Jis turi 4-colių TFT ekrane galite lengvai peržiūrėti nuotraukas iš karto (net su akiniais) ir 2x skaitmeninis priartinimas (3.5-7x optinis priartinimas), jūs netgi galite pamatyti 1,300 metrų.Su 31mm tikslas objektyvas su visiškai daugiasluoksnės dangos gali būti matomas aiškiai.Mes rekomenduojame, kad jūs naudojate AA įkraunamas baterijas.

5. Tarnauti tautai, tarnauti žmonėms-Mes didžiuojamės pažangios optinės įrangos, kuri sukurta tik dėl medžioklės, kempingas, žvejyba, žemės ūkio, saugos arba lauko pramogų.Sudaro apsauginį dangtelį, telefoną/kompiuterį, SD kortelių skaitytuvas, kaklo dirželis, 32 GB SD kortelė, USB kabelis ir lengva skaityti vartotojo vadove.Ji yra suderinama su Bushnell ar Sightmark trikojai ir neapima 8 AA tipo įkraunamos baterijos.Mes teikiame klientų aptarnavimas telefonu/el. paštas kiekvieną dieną.

Atsargumo priemonės: 1. Negali dirbti per windows, nes infraraudonųjų spindulių pluoštai, bus matyti.

2. Kai naudojamas su 8 x AA baterijas, ji turi 3 IR lygiai, ir, kai užsikabinęs su išorės baterijas, ji turi 7 IR lygiai.

3. Norėdami įjungti infraraudonųjų spindulių funkciją, prašome pašalinti infraraudonųjų spindulių dangtelį (kairėje objektyvo dangtelis), kai naudojant naktį, ir tada paspauskite infraraudonųjų spindulių mygtuką.Jei jums nereikia atlikti virš dviejų operacijų, žiūronai vis dar nustatymo dienos.

4. Dėl priartinimo funkcija, yra 2 dydžių: 3,5 kartus ir 7 kartus.Galite persijungti tarp 2 lygiai paspausdami mygtuką "ZOOM".Nėra jokių kitų infraraudonųjų spindulių žiūronai rinkoje, tai yra kaina pagal $600 ir nuolat priartinimo funkcija.

5. Norėdami įjungti teleskopas, paspauskite ir palaikykite įjungimo mygtuką 3-4 sekundes.Mes turime labai mažai defektų prietaisų, todėl, jei jūsų prietaisas negali būti įjungtas, prašome patikrinti, ar poliškumo AA baterijos, yra teisinga.

6. Mes rekomenduojame naudoti "Panasonic" Eneloop PRO įkraunamas baterijas, nes jie yra 25% stipresnė, nei kitos įprastos AA dydžio baterijos.

Foto rezoliucija 2592 * 1944,1600 * 1200,640 * 480p (programuojamas) Video raiška 1280 * 720, 640 x 480 @ 30 FPS (programuojamas) Ekrano raiška 640 * 480 vaizdo elementų Optinis priartinimas 4,5 X Skaitmeninis priartinimas 5X (1.0 X 1.1 X 1,2 X...- 5X) Uždelsimo funkcija ✓ Multi-shot " funkcija ✓ dirželis ✓ Atminties kortelės (komplekte) 32G Dydis ir svoris 255ⅹ158ⅹ68mm / 900g Pakuotės Turinys: NV900 * 1 32GB TF kortelė: 1 naudojimo Instrukcija* 1 Valymo šluostės * 1 krepšys * 1 USB kabelis * 1 TV kabelis* 1 Neckband* 1 Apyrankė* 2 Objektyvo dangtelis* 1"

Žymos:Monokuliariniai šilumos, Vizija, Vaizdo Kamera Hd Video, Skaitmeninis Naktinio Matymo Monokuliariniai Peržiūros, Karinės šilumos žiūronai, šiluminė Kamera Infrar, Vaiko žiūronai, žiūronus, Naktinio Matymo 5, šilumos Vizija, žiūronai Profesinės Bynolyt.

3 tipas dirželis
Tipas 1 Vėlinimo funkcija
Tipas 5 Daugiafunkcį
Svoris 900g
Tipas 2 Multi-shot " funkcija
Tipas 4 4 colių ekranas
Kilmės KN(Kilmės)
Atminties kortelė 32G

Parašykite savo atsiliepimą!

Skaitmeninis Naktinio Matymo Žiūronai Aukšto Aiškumo Teleskopo Fotografijos Vaizdo Infraraudonųjų spindulių Ne terminio Vaizdo Naktinio Matymo Prietaisas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai