7"Vakarų Meno skulptūra iš Bronzos, Marmuro Moterų Bell Angell Žaisti Pipa Statula

€208.46

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w140322

Medžiagos: Bronza, Marmuras Dydis: Aukštis-7 cm .Ilgą 9 colių .Plotis 3.5 colių Svoris: 5.2 KG----įtraukti svoris pakavimo medžiagos Būklė: Geros būklės

Kviečiame apsilankyti mano parduotuvėje

Mes laivas visame pasaulyje, išskyrus GOA/FPO adresą.bus organizuojami pristatymas (apie 1 mėn.) Laivas Standartas Flat Rate Shipping Service,įprastomis aplinkybėmis .Daugeliu atvejų, tarptautinės laivybos trunka apie 15-25 darbo dienas. (apie 1 mėnuo).Mes stengiamės suteikti jums labiausiai patikimu būdu, laivybos paslaugas.Bet kartais tarptautinio pristatymo yra labai priklausė nuo vietos muitinės ir pašto paslaugų., Jei jums nereikia gauti savo prekę laiką, nedelsdami susisiekite su mumis

Apmokėjimas:

Priimu šiuos mokėjimo formos: Alipay

Mokėjimo

Mes manome, kad geras bendravimas yra svarbi laiminga prekybos patirtį.

Prašome nedvejodami susisiekite su mumis per Žinią apie savo problemas (produkto, paslaugos, pristatymas, ir kt.) Ačiū.

Pastaba: patariame klientui mokėti už papildomą pašto (e-pakelis arba express " paslauga), jei jos arti Kalėdos, Naujųjų Metų Šventės.

Prisijunkite Prie Mūsų Alipay Akcijas, Pirkti Daugiau Sutaupyti Daugiau!!!!!!

Pristatymas

Pristatymas Pristatymo Laikas

mes siūlome klientui mokėti už papildomą pašto (e-pakelis arba express " paslauga), jei jos arti Kalėdos, Naujųjų Metų Šventės.

už tolimas regionas ar šalis (Brazilija, Meksika, Peru ir kt.), tranzito laikas gali būti ilgesnis nei Bendros Tranzito Laiką.

Pažymi, pristatymo laikas gali skirtis, dėl švenčių, stichinių nelaimių, muitinės klausimas ir kitų nenumatytų poveikio ir pan.

Tarptautinės pirkėjai, prašome taip pat pažymi:

importo muitų, mokesčių ir rinkliavų yra ne įtraukti elementą, kainų ar pristatymo išlaidos.

šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Prašome patikrinti, su savo šalių muitinės, nustatyti, kokios papildomos išlaidos bus prieš siūlymą/pirkti.

Laivybos ir draudimo:

Prekės bus vežamos 48 hous po apmokėjimo pašalinta naudojant oro paštu tarnyba Kinija Paštu.Ji yra Tarptautinė, Pristatymo, Todėl tai gali užtrukti šiek tiek laiko atvykti jums, pristatymo laikas yra 15-25 reikalas dienų.Prašome susisiekti su mumis, jei jūs negalite gauti tą patį laikotarpį.

Grąžinimo Politika:

Jeigu jums netinka, mes galėsime atlikti mainus arba grąžinamosios išmokos mokėjimo per 2 savaites.Prekės gausite yra lygiai tas pats kaip foto.Jei tai nėra pats kaip foto, aš grąžinsime visus jūsų mokėjimą.Rašykite man laiko, jei esate nepatenkinti su daiktų.Aš pabandyti mano geriausia, siekiant išspręsti problemą.Jei nenorite elementą, prašome grąžinti ją man geros būklės.Tada aš grąžinsime kainos elementą prie jūsų.

Arba galėčiau pakeisti jį su kito elemento į pačią vertę.

Atsiliepimai:

Grįžtamasis ryšys yra svarbus mums visiems, dalyvaujantiems bendrijos.Mes visada stengiamės skirti išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo.Todėl jūsų

TEIGIAMAS GRĮŽTAMASIS ryšys yra labai svarbus.

3. Prekės Apdorojimo Laikas: apdorojimo laikas tam tikra tvarka priklauso nuo produkto tipo ir išteklių būklę.Daugiausia, apdorojimo laikas gali būti nuo 5 iki 15 darbo dienų.

Dėmesio

Jei jūs negalite gauti paketą, per 30 dienų ,prašome susisiekti su manimi.Ir, jei jūs gaunate elementą ,prieš jums palikti mane atsiliepimą,turite unpleased dalykų,prašome susisiekti su manimi, aš ją išspręsti, kad esate patenkintas laiku.Ir, Jei nesate patenkintas su mano paslaugų ar mano prekei ,Prašome susisiekti su manimi kartą,aš ją išspręsti, kad jums malonu.Aš jums malonu,Tai yra mano pažadas.

Žymos:Mitologija Statula, Angelas Pakabukas, Meno Statuette, Graikų Mitologijoje Statula, Hangzhou Cainiao Tiekimo Grandinės Valdymo, Co, Bronzos Nuogas Skulptūra, Nuogas Moters Skulptūra, Angel Bronzinė Statula, Bronzinė Statula Moteris, Paspaudę Jus Mano širdyje.

Medžiaga Vario
Prekės Pavadinimas ZESYEU
Temos angel
Regioninės Funkcija Europa

Parašykite savo atsiliepimą!

7"Vakarų Meno skulptūra iš Bronzos, Marmuro Moterų Bell Angell Žaisti Pipa Statula

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai