Nuimamas Vaikas Dviračio Sėdynių, Dviračio Saugos neslidus Priekiniai Mount Kėdės Lauko Sporto Apsaugoti Kūdikio Balno Dviračių Priedai

€32.81

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w140039

Kulka Taškų:

1,Saugiai ir Patogiai-dviračių priekinės sėdynės leidžia jums saugoti akis dėl savo vaiko ir kelių.Storas paminkštinta pagalvėlė optimalų komfortą.Ir dviračio sėdynės funkcijos neslidžios turėklai už geresnį sukibimą padidinti stabilumą ir saugą.Pedalai siūlome saugos poilsio už savo vaikų kojas.

2,Lengva Įdiegti: vaikai dviračio sėdynės yra lengva įdiegti ant savo dviračio, nereikia jokių įrankių.Ir tai galioja kalnų dviračiai, hibridiniai dviračiai, sporto dviračiai.

3,Priekiniai Mount Vieta: vaikai dviračio sėdynės funkcijų priekyje montuojamas dizainas, geriau matyti ir malonus važiavimas dviračiu vaiku, ir šis vaikas dviračio sėdynės yra atsparios užtikrina jūsų vaiko saugumą galimos situacijos.

4,Patogus ir Sulankstomas: vaikai dviračio sėdynės yra sulankstomas ir lengvas, lengvai laikymo ir gabenimo.

5,Neslidžios turėklai: vaikai dviračio sėdynės yra priekyje montuojamas, matomas neslidžios turėklai, ir pedalus, ir daugiau dizaino detalės suteiks jums ir jūsų vaikui geriausia vairavimo patirtį.Ir vaikai dviračio sėdynės funkcijos tvirtas aliuminio lydinio vamzdis gali būti maksimalus svoris 20kg (44lbs).

Aprašymas:

Šio dviračio priekinės sėdynės leidžia jums saugoti akis dėl savo vaiko ir kelių tuo pačiu metu.Jis sulankstomas į kompaktišką dydį, lengvai saugojimo ir transportavimo.

Savybės:

Dviračio priekinės sėdynės leidžia jums saugoti akis dėl savo vaiko ir kelių.

Storas paminkštinta pagalvėlė optimalų komfortą.

Neslidžios turėklai už geresnį sukibimą padidinti stabilumą ir saugą.

Pedalai siūlome saugos poilsio už savo vaikų kojas.

Tvirtas aliuminio lydinio vamzdis gali būti maksimalus svoris 20kg (44lbs)

Lengva įdiegti ant savo dviračio, nereikia jokių įrankių, tinka dviračio sėdynės paštu: per 31.8 mm/1.25 pagal(maždaug).

Sulankstomas ir lengvas, lengvai laikymo ir gabenimo.

Specifikacijas(apie):

Medžiaga: Aliuminio lydinys

Dydis: 40 * 21 * 45cm / 15.7 * 8.3 * 17.7 į

Svoris: 1312g / 2.9 lb

Pakavimo Sąrašas:

1 * Dviračių Vaiko Sėdynės

1) LAIVYBOS visame PASAULYJE.. (Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2), S&H neapima PAREIGOS, pirkėjams bus atsakingas už vietos mokesčių ar kitų importo mokesčių.

3) Užsakymai tvarkomi per pažadėjo dienas po apmokėjimo patikrinimą.

4)Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresai TURI SUDERINTI savo pristatymo adresą.

5) vaizdus, rodomus yra ne tas pats punktas ir yra mūsų nuoroda tik.

6) PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

7) Jei jums dar nėra gauta jūsų siunta per 39 dienas nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

8)Jūs galite stebėti savo sekimo numerį http://www.17track.net/en ar matote stebėjimo informaciją pagal jūsų užsakymą internetu.

Žymos:Bicycl Sėdynės, Dviračių Sėdynės Vaikas, Mat Sėdynės, Nora Balno Kėdė, Kėdės Sėdynės, Papuošalai, Burnos, Dviračio Kėdutė, Balno Kėdė Unikalus, Anti Slip, Ne Slydimo Padas.

Vartotojas VYRAI
Kilmės KN(Kilmės)
Kategorijos Kita
Prekės Pavadinimas MOONBIFFY
Korpuso Medžiaga Kita
Naudoti Kita
Drop Laivyba Parama
Dydis 45.0cm Tims20.0cm Times15.0cm
Modelio Numeris Sėdynės Baby

Parašykite savo atsiliepimą!

Nuimamas Vaikas Dviračio Sėdynių, Dviračio Saugos neslidus Priekiniai Mount Kėdės Lauko Sporto Apsaugoti Kūdikio Balno Dviračių Priedai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai