CARAV F-100 " ir "FORD" Pakeitimo Jungiklis avarinius žibintus ir centrinis užraktas

€21.32

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w139924

CARAV F-100

"FORD" Pakeitimo Jungiklis avarinius žibintus ir centrinis užraktas

Pristatymas:

Mes laivas tarptautinių užsakymų Honkongo Rašyti tiesiogiai iš mūsų Honkongas Sandėlyje, ji bus jums 20-30 dienų, arba ne daugiau kaip 30 dienų, kad gauti elementą.Kad laivyba yra pigiausia laivybos būdas, bet lėtai ir netvirtas.Kartais greitai, o kartais lėtai.Ir tikslaus sekimo informaciją negali būti parodė, internete iš karto.Kai pirkėjai pasirinkite šią pristatymas, prašome palaukti, produkto kantriai.Jei norite urgengtly,prašome daugiau, siuntimo išlaidų siųsti DHL

Organizuojame siunta per dvi darbo dieną po apmokėjimo išvalytas mūsų pusėje, kaip ilgai, kaip pirkėjo sąskaitą yra patikrinta, ar pristatymo adresas yra patvirtinta Ali-express".

Importo Mokesčio:

Mes nesame atsakingi už BET kokius importo mokesčius, muitų mokesčių, ar muitinės nedelsiant.Jei sklypas yra grįžti atgal į mus dėl pirkėjo atsisakymo mokėti minėtą mokestį, mes NEGALI išsiųsti siuntinį tol, kol pirkėjas visiškai šie mokesčiai ir mokėti VISUS grįžti ir vėl išlaidos.Pirkėjas negali atšaukti užsakymą arba prašymą grąžinti dėl aukščiau nurodytos priežasties.

Mes stengiamės padėti mūsų pirkėjams sumažinti riziką mokėti mokesčius, kaip ir mūsų patirtis, 92%, gali pasiekti, kad pirkėjas nemokant jokių mokesčių, pvz., nurodant prekę, kaip pavyzdį ar dovanas, bet jūs vis dar rasti, kad kaina yra žemesnė nei standartiniai net jūs pasirinkote mokėti į Muitinės!

Mokėjimo Būdas:

Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

Garantija ir Grąžinimo Politika:

Garantinio Remonto Laikotarpis: 90 Dienų

Nekokybiškų daiktų

Mažai tikėtinu atveju, kad jūs gaunate produktą, kuris veikia netinkamai,prašome pranešti mums aprašymas problemą per www.juozasrimkus.lt pranešimą arba paskirta elektroninio pašto dėžutę, mes pateikėme jums prieš vežimą ir mes operatyviai reaguoti su grįžti informacijos gauti savo punktą keičiamasi arba suremontuoti.

Prašome atkreipti dėmesį:

1.Pakeitimas yra galimas per 30 dienų nuo pradinės pirkimo data.

2.Susisiekti su mumis prieš išsiuntimą mus visi grįžta, kad galėtume išlaikyti savo sugrįžimo informaciją įrašyti.Tai mums leis apdoroti jūsų grįš greitai, ir mes suteiksime jums RMA, kuri yra reikalinga.

Be trūkumų grįžti

1.Susisiekite su mumis per 14 dienų nuo pradinės pirkimo data.

2.Jei grąžinama prekė yra visiškai nauja ir dar gamyklos uždaromos, mes tik už jus siunčiamo krovinio išlaidos, kurios buvo sumokėta gauti originalų elementą prie jūsų.

3.Jei prekė grįžta mums panaudota arba atidaryti? būklę, ten bus išteklių atkūrimui mokestis, be to, laivybos mokestis.

Grįžti laivyba

Mes apims visus siunčiamus siuntimo išlaidas, patirtas iki laivo prekę jums už gaminius su trūkumais grįžti.

Grįžti laivyba išlaidos, reikalaujama, kad laivas prekės atgal į mus, visada apmoka pirkėjas.

Žymos:Cd, Etiketė " Ford F 350, Kabelio Opel, Fiat Siena, Variklis Ford F 150 46, Apatinis Trikotažas F 100, Ekrano Ford F 150, Ford F 100 Kabeliai, Audi 100, Carav Iso.

Spalvos Pavadinimas Juoda
Medžiaga ABS
Prekės Pavadinimas CARAV

Parašykite savo atsiliepimą!

CARAV F-100 " ir "FORD" Pakeitimo Jungiklis avarinius žibintus ir centrinis užraktas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai