Juoda vakarinę Suknelę Paprastas Musulmonų-line Satininiu Padalinta Priekiniai V-kaklo, ilgomis Rankovėmis Aplikacijos Grindų Ilgis Promenadzie Suknelė вечернее платье

€80.05

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w139405

Pagamintas :Priimti Užsakymą Dydis Ir Priimti Užsakymą Pagaminti Spalva!

Galite pasirinkti, kokio dydžio, kad kad ir palikite mums žinutę savo matavimų, taip bus gerai ! 1) Krūtinė ______ 2) Liemuo ______ 3) Klubų________ 4) Tuščiavidurio grindų be batų ______ 5) Fiziniai aukštis be batų________ 6) Apskaičiuota batų pakulnės aukštis, kurie gali naudoti, kad ši suknelė _______________ Dėmesio : Dėl normalaus dydžio ,mes siūlome nemokamą užsakymą pagaminti , bet jei dydis yra per didelis, pranokti 18W, ji turės 20$~35$ už papildomą mokestį !

Apie Mus Vkiss

mūsų vestuvių suknelė gamyklos yra profesionalus ir prekių pavadinimą gamyklą Kinijoje už 10 metų.Mes pasiūlos, vestuvių suknelės, vakarinės suknelės, keltas suknelės, kokteilių suknelės, bridesmaid dresses, Nes mūsų aukštos kokybės kontrolė, geriausias aptarnavimas, greitas pristatymas laiko ir konkurencinga kaina, mūsų suknelės parduodamos labai gerai, daug šalių (tokių kaip Amerikos, Kanados, Meksikos, Brazilijos, rusijos Federacijos, Anglijos, Čilė, Australija ir kt.) Mes esame lankstūs ir gali padaryti suknelės pagal jūsų reikalavimus.

Vkiss Suknelė tave myli ir norime, kad jums malonu.Taigi, prašome perskaityti grąžinimo politika toliau atidžiai.

1. Darant pavedimą, prašome atkreipti ypatingą dėmesį į prekės informacija ir dydžio informaciją.Jei turite klausimų, mes esame laimingi galėdami padėti; siųsti visas produktas paklausimą man per alibaba ir mes susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau; 2. Pls susisiekti su mumis per 2 dienas (48 valandas) po priėmimo siuntinių ir valstybės problema daiktų ir grąžinimo priežastį; 3. Daiktai turėtų būti grąžintas sąlyga, be požymių, dėvėjimosi, skilimo ar kvapų; 4. Grįžti laivyba išlaidos būtų mokama pagal pirkėjo.Ji turėtų būti pirkėjo atsakomybė mokėti už laivybos mokestis grąžinimas ir keitimas; 5. Tai neturėtų būti laikoma, kad parodyti elementus, be jokių kokybės problemas.

Žymos:Plantilla Gydytojas Scholl, Mokyklos Kuprinė Walmart, Pečių Palaidinukės, Marškiniai, Seksas Miesto 2 Paskirstymo, Ultra Ball Pokemon Epee, Santechnikai Cherry Hill, Nj, Vakarų Rinestone Diržai, Balto Aukso Dantų Karūnėles, Lipdukas Spausdintuvai Internete.

Siluetas A-LINE
Proga Oficialus Vakaras
Traukinys NĖRA
Mados Elementas Appliques
Medžiaga Nailonas
Apdaila Klostyti
Iškirpte V-Kaklo
Built-in Liemenėlė Taip
Talėja imperija
Rankovės Ilgis(cm) Trys Ketvirtis
Audinio Tipas Satin
Prekės Pavadinimas DLASSDRESS
Kilmės KN(Kilmės)
Rankovės Stilius Reguliariai
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Tikrasis Vaizdai Taip
Elemento Tipas Vakarinės Suknelės

Parašykite savo atsiliepimą!

Juoda vakarinę Suknelę Paprastas Musulmonų-line Satininiu Padalinta Priekiniai V-kaklo, ilgomis Rankovėmis Aplikacijos Grindų Ilgis Promenadzie Suknelė вечернее платье

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai