Vibratoriai fizioterapijos aparatai, skirti diabetikams, kūno priežiūros mašina

€164.59

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w13864

Vibratoriai fizioterapijos aparatai, skirti diabetikams, kūno priežiūros mašina Kokia COZING-T03A Prašymą?Kelio, Pėdos, Čiurnos, Peties, Nugaros, Alkūnių apsaugos, Rankų, Bendras & Raumenų...ir t.t Artritas Teniso Alkūnė Tailbone Uždegimas lengvosios Atletikos Sistema Traumų, Minkštųjų Audinių Traumų Sporto Traumų & sausgyslių patempimas Žaizdos & Opa Akupunktūra Mažina Uždegimą Kaip Žemo Lygio Lazerio darbo Skausmą?

Lazeris sumažina nervų jautrumo mažėjimo bradykinin; skausmas paskatinti chemijos.Jis normalizuoja jonų kanalus [korinio tarpininkų] ir išskiria endorfinų [natūralią organizmo skausmas atsarginiais] ir enkephalins [susiję su endorfinų], kurios gamina analgetinį poveikį.Ji taip pat turi skausmą antiblokavimo poveikį tam tikrų nervinių skaidulų.

Kai šviesos energija prasiskverbia pro odos sluoksnius ir pasiekia tikslinę sritį, įsigeria ir bendrauja su šviesai jautrių elementų ląstelių.Šį procesą galima palyginti su fotosintezės augalų - saulės spindulių sugeria augalai, kuriais paverčiama naudoti energijos, todėl, kad augalas gali augti.

Kai ląstelės sugeria tai šviesos energijos, ji pradeda serijos įvykius ląstelių, kad yra teorijų, kad galų gale rezultatas normalizuoja pažeisto ar sužeisti audinių, sumažinti skausmą, uždegimas, edema ir sumažinti bendrą gydymo metu, didinant medžiagų apykaitą ląstelėje.Kaip Žemo Lygio Lazerio darbo Anti-uždegiminių/Žaizdų Gijimas?

1. Lazerio padidina ATP[Adenozino Trifosfatas], kuris yra saugomas energijos.Tai padidina energijos pagreitina gijimo procesus ląstelių.

2. Lazeris taip pat sukelia plečia arterijas ir venas aplink žalos, kurios padeda pašalinti pažeistą korinio šiukšles ir padidinti maistinių medžiagų ir deguonies.Baltųjų kraujo ląstelių aktyvumas išauga, todėl daugiau greitas remonto procesas.

3. Be to, kai kurios molekulės, kurios didina uždegimą yra mažesnis, ir naudingų antioksidantų kaip superoksido dismutazė yra padidėjusi.

4. Lazerio paspartinti Audinių Remonto ir Ląstelių Augimą: "Fotonų šviesos lazeriai įsiskverbia giliai į audinį ir pagreitinti korinio dauginimuisi ir augimui.Dėl sąlyčio su lazerio šviesa, ląstelių, sausgyslių, raiščių, nervų ir raumenų suremontuoti greičiau."

5. Gerinti širdies ir Kraujagyslių Veiklą: "Lazerio šviesos padidina formavimas, naujų kapiliarų pažeistų audinių, kurie pagreitina gijimo procesą, ir uždaro žaizdos greitai."

Žemo Lygio Lazerio Žaizdų Gijimas:

"Lazerio šviesa stimuliuoja blokai kolageno, kuris yra svarbus gydant pažeistus audinius.Kolagenas yra pagrindinis baltymų reikalaujama pakeisti senąjį audinių ar remonto traumų.Kaip rezultatas, lazeris yra veiksmingos ant atvirų žaizdų ir nudegimų."

Kamieninių Ląstelių Aktyvinimas: "Lazerio padidina kamieninių ląstelių, kurios pagerina gijimą."

Lazerinė Akupunktūra Taškų,:

"Lazeris yra itin veiksmingas gesinimo sukelti skausmingas taškų.Ji taip pat veiksmingai stimuliuoja akupunktūros taškus be nepatogumų, susijusių su needling."

Sumažintas Fibrozinio Audinio Formavimas: "Lazerio terapijos sumažėja rando audinio formavimąsi šių audinių pažeidimus, iš pasikartojančių judesių traumų, įpjovimų, įbrėžimų, nudegimų ar chirurginės operacijos."

Palyginti su kitų, COZING-T03A privalumai :

1. Viduje yra ličio baterija 2600mAh, jis gali būti įkraunamos .

2. 808nm ir 650nm sujungti kartu

3. Darbo režimas : Pulsą, ir nuolat, gali būti atrankos

4. Apdorojimo laikas gali būti nustatomas

5. Energijos intensyvumas gali būti koreguojamas, taip pat .

6. 15vnt lazerio spindulį į vieną įtaisą

Komplektą Sudaro:

1x Skausmo žemo lygio šaltojo lazerio įrenginio

1x Maitinimo adapteris

1x dėklas su Užtrauktuku

1x Instrukcija

1x Garantinė kortelė

1x apsauginius akinius su byla

Bangos ilgis:

Šiame prietaise yra puikus derinys 12x 650nm lazeriai ir 3x 808nm lazeriu

(*Į 808nm lazeriai yra daugiau galingas, bet nematomi žmogaus akiai)

Galia:

650nm-5mW kiekviena

808nm-150mW kiekviena

Iš viso=510mW

3 Intensyvumo Lygiai:

1 lygis galia yra 170mW

Lygis 2 galia yra 340mW

3 lygis galia yra 510mw

Baterija: Įkraunama ličio baterija, su 5200mA talpa

Lęšių Medžiaga: Grūdintas stiklas

Byla Medžiaga: ABS

PS: Dear friend,spalva apsauginiai akiniai(Dovana) yra pateiktas atsitiktine tvarka.Jei turite specialių poreikių, prašom palikti pranešimą (- ių), kai pateikimo tvarka (- ai).Ačiū!

Žymos:Cukriniu Diabetu Vaikas, Cukriniu Diabetu Kostiumas, Cukriniu Diabetu švirkštų, Cukriniu Diabetu Priemonė, Arbata Cukriniu Diabetu, Krepšys Cukriniu Diabetu, Cukriniu Diabetu Bateliai, Cukriniu Diabetu Gynimo, Cukriniu Diabetu Dieną, Vidpadis Cukriniu Diabetu.

Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija dviejų
Prekės Pavadinimas COZING
Bangos ilgis 650nm ir 808nm
Sertifikavimo MEDICINOS CE
Produkto Pavadinimas
Prašymas Įstaiga
pareigos
Tipas
Funkcija vienas
Taikant Svetainėje Ligoninės, grožio Salonas ir namuose
Medžiaga
Vartotojų grupė Ne Tik

Parašykite savo atsiliepimą!

Vibratoriai fizioterapijos aparatai, skirti diabetikams, kūno priežiūros mašina

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai