Programuotojas Gamybos Data Juostelės Kodas įdubimas Mašina Maisto Spausdintuvo Vadove Štampavimo įdubimas Karšto Štampavimo Karšto Kodas

€60.12

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w137947

Prašome perskaityti šiuos patarimus prieš perkant.Jei kokių nors problemų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis.

1. Nuotolinio plotas pristatymo mokestis į kainą neįtrauktas prekes, nors kai kurie yra nemokamas pristatymas.Jei jūsų adresas priklauso atokioje vietovėje DHL, "FedEx" ir tt, jūs turite sumokėti papildomai 35.00 USD už jį arba susisiekite su mumis norėdami pasirinkti kiti siuntimo būdai.Nuotolinio Mokestis 2. Prašome palikite mums žinutę ir siekiant priminti mums, kokios įtampa ir kištuko jums reikia elektros įranga.Kaip jūs žinote, skirtingose šalyse naudojami įvairūs standartiniai kištukai ir skirtinga įtampa. 3. Apie sąskaitos faktūros deklaraciją ir vertę, jei turite tam tikrus reikalavimus, taip pat galite susisiekti su mumis arba palikti žinutę užsakymo formoje. 4. Prašome atkreipti tarifų ir pasiimti siuntinių, kai jis buvo pristatyti į vietos papročius, savo šalį,nes mes nesame atsakingi už bet kokius muitų ir importo mokesčių . 5. Jei pasirinksite logistikos kanalo Pardavėjo Pristatymas Metodas su USD$368.42,išskyrus Rusija,Kazachstanas,Kirgizija,tai imtis jūra, prašome jį žinome .

Prašome perskaityti šiuos patarimus prieš perkant.Jei kokių nors problemų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis.

Jei pasirinksite "pardavėjo pristatymas metodas"(368.42 usd), mes padėsime jums organizuoti vežimas jūra, o pristatymas į artimiausią jūrų uosto!Jei laivybos jūra, atvykus paskirties uostas, pirkėjas neprivalo mokėti paskirties uosto mokesčius (pvz., terminalo tvarkymo mokesčius, dokumentai, mokesčius, laikymo mokesčiai, ect), mokesčių atlikti muitinės formalumus ir pasiimti prekių.Jei pasirinksite DHL / ARAMEX/ FEDEX,TNT ,UPS, EBS, mes padėsime jums organizuoti vežimo, tarptautinių išreikšti ir tiesiogiai pristatymą jūsų nurodytu adresu(nuo durų IKI DURŲ " PASLAUGA)! 1)siekiant apsaugoti jūsų elementai ir išvengti bet kokios žalos iš laivybos procesą, Kai gausite paketą, Pirkėjai turėtų tikrinti paketas / prekių kruopščiai prieš pasirašant prekių gavimą.Jei yra jokią žalą, kreipkitės į vietinį ARAMEX / DHL / Fedex paprašyti skundų ir reikalavimų ARBA susisiekite su mumis per 24 valandas.Tada imtis nuotraukas, už sugadintą mašiną, ir paketą, iš karto išsiųsti pranešimą su mumis, mes padėsime jums išspręsti problemas. 2)jei turite kokių nors problemų, apie produktą ar pristatymas, Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali turėti, ir padarysime stengiasi išspręsti problemas. 3)Ir jūsų atsiliepimai yra labai svarbūs mūsų parduotuvėje, Jei jūs patenkinti mūsų produktą ir mūsų serverio ,po to, kai jūs to patvirtinti užsakymą, Prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždžių, mes taip pat suteiks jums "TOBULAS 5 ŽVAIGŽDĖS", Kai jūs norma laivybos laiko dalį skirkite tarptautinio tranzito į atlygį.Jūsų pripažinimą, padės mums labiau pasitikintys kurti verslą ir tarnauti jums geriau.

Žymos:Kurz Karšto štampavimo Mašina, Juodojo Kaspino Kodavimo Mašina, Lankas Mirti, Bordo Kaspinu, Siuvimo Mašina Juostelės, 3d Maisto Spausdintuvo, Data Spausdintuvo Vadove, Rm6, Spausdinimo Data, Partijos Programuotojas.

CNC arba Ne Normalus
Modelio Numeris ZZZH-RM5-E
Prekės Pavadinimas YESOK
Sąlyga Naujas

Parašykite savo atsiliepimą!

Programuotojas Gamybos Data Juostelės Kodas įdubimas Mašina Maisto Spausdintuvo Vadove Štampavimo įdubimas Karšto Štampavimo Karšto Kodas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai