Grūdintas stiklas Alcatel 1X-Premium screen protector, veidrodis 9H 2.5 D

€1.86

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w137553

Pagamintas iš sustiprinto stiklo chemiškai, kad išlaiko tobulą įvaizdį.Maksimalus kietumas su standartine 9 H, itin Sunku.Storis 0,3 mm, neturi įtakos švelnumo jutimas.Apima 4 sluoksnių, apsauginių: -Sluoksnio anti-stain. Grūdintas stiklas. -Sluoksnio nelygumai. -Sluoksnis Silikono.

Lengvai vietą, nepažeidus Ekraną nuo tavo retirarlo atsparus išmaniojo telefono ne laiku ir nepaliekant jokių pėdsakų, ačiū al fluoro danga.Oleofóbico ir vandens repelentas Gydymas, kuris atstumia tiek dulkių, kaip purvo.Absorbuoti poveikį nuo šviesos ir padeda išvengti nulio.Neturi įtakos matomumui tavo Ekrano, didžiausią skaidrumą.APIMA: grūdintas stiklas raštas, valymo servetėlės jūsų teisingas montavimas ir dėžutės/lizdinės plokštelės kortelę. ** Orientativa Paveikslėlį, jis bus siunčiamas raštas akordas į prekės ženklą ir modelį nurodyta antraštinė dalis SKELBIMŲ.

Žymos:Grandinės Meilės Porų, Cg125 Variklio Sraigtas, Vaikų Megztinis "europa 2020", Fotoaparato Nuostatų Pritaikymas Pagal Poreikius "iphone", Lengva Kolam Dizaino, Suknelė Mažai Ceremonija, Clarisonic įkroviklis, Durų Sandarinimo šilkmedžio, Kamufliažas Touareg.

Apsaugos sluoksniai 4
Tipas Priekinė Plėvelė
Naudoti mobilusis telefonas
Telefonas Suderinamas Prekės Alcatel
Edge-to-edge Aprėptis No
Apima valymo servetėlės If
Storis 0.33 mm

Parašykite savo atsiliepimą!

Grūdintas stiklas Alcatel 1X-Premium screen protector, veidrodis 9H 2.5 D

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai