MUCIAKIE 4PCS Sodo Maži, Apvalūs Sultingi Vazonas PP Derva, Kultūros Sultingi Baseino

€6.06

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w136345

Aprašymas Aprašymas: - Aplinkos medžiagos, pralaidžios orui dizaino, gražių spalvų patvarus - Patogi rankena žmogiškas rankenos dizainas, laistyti gėlių ir vandens taupymo, patogu ir praktiška. - Tikslus vandens kiekis, suteikti didfferent vandens kiekį skirtingų augalų ir gėlių, Nereikia tapti augalų žudikai, kiti arba vandens per mažai ar per daug.Kai kurių augalų, senų lapai tiesiog pagelsti ir nukristi.Bet jei naujas augimas yra geltonos spalvos, tai gali būti ženklas, overwatering ar underwatering. - Apačioje pralaidus dizainas: apačioje pralaidus dizainas gali užtikrinti, kad augalų kvėpuoja, kanalizacijos ir nėra puvinio Specifikacija: Spalva: tas Pats kaip aukščiau parodyta

- Dia.x Aukštis: 6x4cm - Medžiaga: Plastikas - Kiekis: 4PCS

Paketą, įskaitant:

4pcs Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukos.Ačiū! 2. Atleisk, 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Nuotraukos

Žymos:Vazonas Mini, Metalo Augalų Lentynos, Sodinamoji Už Kaktusas, Kaktusas Augalų Puodą, Augalų Puodą, Puodą, Pakabinti Sodinamoji, Vazonas, Dekoro Vazonas, Mini Puodą.

Naudojimo Sąlygos Desktop
Medžiaga Derva
Rinkinys Tipas No
Prekės Pavadinimas MUCIAKIE

Parašykite savo atsiliepimą!

MUCIAKIE 4PCS Sodo Maži, Apvalūs Sultingi Vazonas PP Derva, Kultūros Sultingi Baseino

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai