Trumpas Kokteilių Suknelė 2020 Realios Foto Pusė Rankovių Oficialų Prom Chalatai Samtelis Kaklo Nėrinių Vakarą Prom Dresses

€19.40

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w135820

1.Jei norite užsakymą, prašome pasirinkti bet kokio standartinio dydžio užsakant, tada parašykite savo matavimų duomenis į pranešimo lauką, kai mokėjimo.

2.Jei po BRAZILIJOS, prašome pranešti mums imtuvas CPF į pranešimo lauką, be to, mes negali rašyti suknelė, ačiū už jūsų supratimą.

3.Mes negalime padaryti suknelė lygiai toks pats kaip nuotraukoje, prašome tai suprasti, nes tai ne mūsų, dizaino, tačiau mes stengiamės pasiūlyti kiekvienam klientui ir aukščiausios kokybės.

4.Suknelė yra custom made.Tai užtruks apie 15-20 dienų, kad suknelė.Mes stengiamės padaryti gražus suknelė jums.

Spalva:(pasirinkti spalvą numerį jums patinka)

Dydžių lentelė:(pasirinkite dydį ar galime pagal užsakymą pagaminti jums matuoti.)

Kaip išmatuoti:

Jei norite užsakymą pls leiskite mums žinoti, šių dydžių.jūs galite palikti mesurements dydis ir spalvos dėl pastaba langelį, jei galite pateikti užsakymą.

1.Krūtinė =___coliais ar cm

2.Juosmens =___coliais ar cm

3.Klubų =___coliais ar cm

4.Tuščiaviduriai ant grindų su batelius=___coliais ar cm

5.Aukštis =___coliais ar cm (iš viršaus į galvos ant grindų su avalynė )

6.Suknelė color =___(bet kokia spalva pasirinkti, ar vaizdą rodo spalva )

Pristatymas:

1.Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes atsiųsime elementus per 15-20 dienų, kai mokėjimas yra baigtas.

2.Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

3The laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

4.Mes pasirinkti įvairių Išreiškia pristatyti prekes priklausyti nuo jūsų vietos.Mes laivų via ESM,DHL,UPS,TNT, "FedEx" ir tt,

5.Prašome patikrinti savo ADRESĄ atsargiai, kai tvarkymo tvarka.Mes negalime sutikti, P O Box adresas.Grąžinimo Politika: Kaip visada, jei yra problema, arba, jei elementas yra nepatenkinama, prašome susisiekti su mumis pirmąjį greitai ir atisfactory rezoliucija, pvz., grąžinamoji išmoka arba mainų kitas naujas elementas už jus.

Prašome patvirtinkite užsakymą (teisė dydis, spalva, stilius) atidžiai prieš jums nuspręsti, vieta ir tvarka.Visi užsakymai yra tvarkomi pagal jūsų užsakymo patvirtinimo, ir mes stengiamės viską, siekiant patenkinti visų klientų.Mes galime garantuoti tik kokybiškas prekes bus pristatytos.

Prašome susisiekti su mumis grąžinti per pirmąjį per 48 valandas po gavimo elementą.Grąžinama prekė turi būti puikios būklės, kaip jis buvo išsiųstas į jus, nebuvo pakeistas ir nebuvo dėvėti.Jei yra bet kokių dulkių, purvinas dėmes, keitimas ir t.t, mes negali pasiūlyti grąžinti pinigus.Dėl grąžos, 30 % išteklių atkūrimui mokestis bus imamas visas ataskaitas.Mes siūlome NEMOKAMĄ REMONTO ant jūsų suknelė!Bet pašto išlaidas siųsti jį atgal ir iš naujo siuntimo išlaidų, kad jūs abu bus jūsų sąskaitoje.Reikia, kad prekė ar suknelės turėtų būti grąžinti mums per 14 dienų nuo grąžinimo prašymas yra priimtinas.

Mūsų pažadas:

1.kiekvieną suknelę mūsų parduotuvėje yra custom made , mes galime padaryti suknelę pagal jūsų dydį , taip pat galite pasirinkti spalvą, kuri jums patinka.

2.gal jus abejonių : kodėl jūsų suknelės yra taip pigiai ?Tai dėl prastos kokybės ?

Mieli!!tiesiog jaučiuosi laisva, kad mūsų suknelės yra aukštos kokybės , nes mes turime mūsų pačių gamykloje , galite išsaugoti Kaina tarpinės.taigi , jūs galite nusipirkti suknelės jums patinka, su aukštos kokybės ir pigiai čia!!!

mes gamyklos vakaro suknelės ir vestuvių suknelės, kinijoje ir buvo importuotojai 15 metų .mes maily gaminti vestuvinės suknelės , prom dress , kokteilių vakarėlį moterų suknelės .kadangi mūsų kompanija buvo įkurta 1999 m., yra projektavimo , gamybos, pardavimo ir integracijos drabužių įmonę.Šiuo metu produktai buvo eksportuojami į daugiau nei 80 šalių ir regionų.Nustatyti technologijos lygį aukštos kokybės valdymo sistema, ir yra sukaupęs daug patirties produktų kūrimo ir gamybos .Ne prensent, mes esame suinteresuoti išplėsti savo asortimentą .Turi visus elementus būti naudinga jums , prašome leiskite man žinoti.mums bus malonu suteikti jums mūsų žemiausios kainos gavę išsamius reikalavimus.Atsiliepimai: Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums,prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir penkių žvaigždučių jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą .mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Dėkojame, kad lankotės mūsų interneto svetainėje, jei turite kokių nors klausimų,prašome

Nedvejodami kreipkitės į mus!

Žymos:Suknelės Caci, Suknelė Soiree, Alavo Suknelės, Chalatas De Soiree Paprasta, Vyrams, Satino, Chalatas De Soiree, Suknelės Sandūra, Chalatas Moterims, Iro Suknelės, Bailys Sleepwear.

Talėja imperija
Proga Kokteilis
Traukinys NĖRA
Tikrasis Vaizdai Taip
Rankovės Ilgis(cm) Pusė
Siluetas A-LINE
Built-in Liemenėlė No
Rankovės Stilius Reguliariai
Medžiaga Poliesteris
Prekės Pavadinimas VINOPROM
Suknelės Ilgis Kelio Ilgis
Elemento Tipas Kokteilių Suknelės
Kilmės KN(Kilmės)
Apdaila Nėriniai
Modelio Numeris CD1765
Iškirpte Troškinti
Mados Elementas derliaus
Audinio Tipas Nėriniai

Parašykite savo atsiliepimą!

Trumpas Kokteilių Suknelė 2020 Realios Foto Pusė Rankovių Oficialų Prom Chalatai Samtelis Kaklo Nėrinių Vakarą Prom Dresses

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai