5VNT/DAUG Finansuojančiojo Springs Nikelio Danga Nerūdijančio Plieno Dalis Aliuminio 3D Spausdintuvai Dalys 1,2 mm, 5mm, Ilgis 20mm Pavasario Priedai

€0.62

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w135735

1、Pristatymo laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną, ir jei jūs ne gauti prekes per planuojamą laiką(blogas oras ir pan.), prašome susisiekti su mumis laiku, ačiū!

2、Jei jūsų adresas yra atokioje vietovėje express " kompanija, jums reikia papildomai mokėti nuotolinio valdymo mokestį, kurio vertė yra apie 30 JAV dolerių iki 50 JAV dolerių;Mūsų pardavėjų susisieks su jumis.prieš įvykdėme sklypo.

1、 Klientai turi žinoti, importo įstatymai jūsų šalyje, prieš užsakant, nemokamas pristatymas neapima importo mokesčių, Patikrinti, prieš užsakant!

2、galime pasirašyti mažai deklaruotos vertės užsakymą kainą.jei turite kitų prašyti, tiesiog palikite pranešimą, kad pastaba skiltyje arba susisiekite su mumis

1 、paketas buvo kruopščiai patikrinta ir kruopščiai supakuoti prieš pristatymas.tai rekomenduojama, kad jūs šiek tiek nuotraukų paketo, kai jūs jį gauti ir tack vaizdo atidarius pakuotę.

2、 Jei jis išparduoti, mes pasirūpinsime, atsitiktinių spalvų PLA jums .Mes nepriimame ginčą dėl spalvos dovana gijų.

3、 Maitinimo laido): paprastai, ji bus su savo nacionalinį standartą, kaip numatytieji sąrankos.

4、 Dokumentas: spoksojo į SD kortelę, o taip pat prieinama debesys saugojimo.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Jei esate nepatenkinti mūsų produktai ir paslaugos, prašome palikti mums penkių žvaigždučių atsiliepimų.Savo teigiamas nuomonė mums yra labai svarbi.

Prašome susisiekti su mumis prieš išvykdamas su neutralų ar neigiamą nuomonę.Mes padarysime viską, kad išspręsti šią problemą, ačiū!

Žymos:Plokštė Pavasario, Pei Plieno, Creality 4240, 3d Zonestar, Vario Pavasario, Zonestar 3d Spausdintuvo Vadove, 2020 Aliuminio Profilio V Lizdas, 3d Spausdintuvas Spyruoklinio Plieno, Mostfun 3d Spausdintuvas, Zonestar 3d Spausdintuvo Programinė įranga.

Medžiaga nerūdijančio plieno
Skersmuo 1.2 mm
Modelio Numeris 5x7x20x1.2
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas zonestar
Elemento Tipas Pavasarį
Ilgis 20mm

Parašykite savo atsiliepimą!

5VNT/DAUG Finansuojančiojo Springs Nikelio Danga Nerūdijančio Plieno Dalis Aliuminio 3D Spausdintuvai Dalys 1,2 mm, 5mm, Ilgis 20mm Pavasario Priedai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai