Skaitmeninis LCD belaidis Belaidis Šokinėti Šokinėja Virvės Pralaidos Virvę Šokinėti Skaitliukas Kalorijų Skaitiklis, Laikmatis Fitneso Patalpose Naudoti Lauko sąlygomis

€10.83

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w135575

Skaitmeninis Belaidis Belaidis Svertinis Praleidžiant Lecamaukla Laikmatis Kalorijų Skaitiklis Fitneso Riebalų Dega

Techniniai duomenys:

Modelis: E88226

Medžiaga: Plastikas, Kempinė

Spalva: Balta

Rankenos Dydis: 4*15 cm (1.5"x5.9")

Galia: 2*AAA baterijos (neįtraukta)

Savybės:

- Šis Skaitmeninis Šokdynė, Belaidžius Yra Įmontuotas Laikmatis, Kalorijų Skaitiklis Ir Šuolis Skaitiklis Ir Padės Jums Prarasti Svorio Greitai, Be Įgūdžių Ir Koordinavimo.

- Belaidžius Šokdynė Suteikia Jums Visų Kalorijų Deginimas Išmokas Tradicinio Šokdynė, Bet Be Kliūčių, Lynai.

- Ultraportable Pratybų Rinkinys Gali Būti Paprasčiausiai Prijungti Prie Savo Krepšio Ar Automobilį, Juosta Nėra Mazgas, Todėl Jūs Galite Pasiimti Savo Pratybų Tvarkaraštį Kelyje.

- Neslidžios Rankenos Yra Skirtos Sumažinti Rankų Nuovargio Per Ilgas Treniruotes.Ji Yra Patogios Rankenos Sklandžiai Sukimas Su Kiekviena Šokti.

Pakuotė:

1 Pora, Belaidis šokdynė (baterijos neįtrauktos)

Pastaba : Prašome leisti nedideli 1-3cm skirtumas dėl vadovo matavimo ir šiek tiek spalvų variacijos skirtingų ekrano nustatymas.Nuotraukos yra tik nuoroda, prašome skambinti daiktas kaip standartas.Dėkojame už jūsų supratimą!

{infomodule}

Žymos:Hde Skaitmeninis šokdynė, Lecamaukla Skaitiklis, Virvę šokinėti Skaitmeninis Skaitiklis F Lcd Ekranas, šokdynė Kalorijų Skaitiklis, šokdynė Profesionalus Skaitmeninis, Vaikai šokdynė Skaitiklis, Skaitmeninis šokdynė, Kyto šokdynė Skaitmeninis, šokdynė Skaitiklis Elektroninis, Skaitmeninis šokdynė Fitneso.

Medžiaga Plastikiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Su Elektroniniu Skaitikliu
Departamentas Pavadinimas Unisex

Parašykite savo atsiliepimą!

Skaitmeninis LCD belaidis Belaidis Šokinėti Šokinėja Virvės Pralaidos Virvę Šokinėti Skaitliukas Kalorijų Skaitiklis, Laikmatis Fitneso Patalpose Naudoti Lauko sąlygomis

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai