Vaikai Statybos Fort Pastatas Pilis Tunelių Palapinės Rinkinys "PASIDARYK pats" 3D Žaisti Namų Statyba Žaislai Berniukams, Mergaitėms Kalėdų Dovana

€9.37

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w135542

Statybos Fort Kūrimo Rinkinys: Apima daug lazdos ir 36 kamuolius.Mūsų ic priėmimo rinkinys leidžia vaikui statyti fortai visų formų ir dydžių! (Antklodė Neįskaičiuotos.)

Lankstaus Kotelio Įdomus Berniukai & Mergaites: Mūsų vaikas galutinis fortai statybininkas rinkiniai yra skirta vaikui nuo 5 ir iki, jie gali kurti urvas, žaisti, palapinė, raketų, namas, varpelio, princesės pilis, tunelio, teepee, žaislų palapinės, piratų laivas, tiesiog pridėkite paklode sukurti paslėpti.

Lengva Pastatyti & Patvarus-Gaminamas su kieta ir aukščiausios kokybės plastiko, tiesiog įdėkite ir pasukti juostos į kamuoliukus, statybininkas prisijungti per kelias sekundes ir lengvai disemble, jokių struktūrinių žlugimo.Ateina su saugojimo krepšys, nešiojamų vidaus ir lauko veikla.

Kibirkštis, Kūrybiškumą ir Iination: Puikus kūrybiniai žaislai 2-3 ar daugiau vaikų žaisti.Vaikai dirba kartu planuoti ir spręsti problemas, kurti įvairių kūrybos statiniai, Puikiai švietimo žaislai, dovanos gimtadienio, šventės, Kalėdos, Kalėdų, naujųjų metų!

Modelio Numeris:Statybos Fort Pastate

spalva:Žalia ir geltona

medžiaga:plastikas

dydis:150x120cm

Pakuotės Turinys:

1 set x "PASIDARYK pats" palapinė žaislas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Dropshipping

1) Mes priimame dropshipping, mes turime daug patirties dropshiping ir nekils jokių skelbimų ir medžiagų užsakymas.

2) Mes priimame CSV failą (Excel Failas) dirbti, kad urmu užsakymus.Jums tik reikia mokėti ne vieną, kad dėl www.juozasrimkus.lt.Mes jums tvarkyti savo užsakymus accoring "excel" failą.jūs galite atsiųsti mums CSV failą, kuris visus adresatus customerrsquos informaciją (Vardą, pavardę, El. paštą, tikslų adresą etchellip) ir kad info( spalva, kiekis).Aš pasiūlyti bendrą kainą.Jums tiesiog reikia įdėti vieną užsakymą www.juozasrimkus.lt, po to, kai jūs mokate už ją.Mes jums įkelti savo failą į mūsų sistemą ir tvarkyti savo užsakymus accoding prie jūsų failo.

Po to, kai mes laivą iš užsakymo, aš atsiųsime atgal į CSV failą su sekimo kodų.

Žymos:Statybos Fortnite, Bloko Kūrimo Rinkinį, Kurti Fortas, Didelis Kūrimo Rinkinį, Statyti Palapinę, Kurti Fortas, Vaikas Palapinė, Vaikai Fort Statybos, Statybos Gelio Stiprus, Smėlio Kūrimo Rinkinį.

Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

Vaikai Statybos Fort Pastatas Pilis Tunelių Palapinės Rinkinys "PASIDARYK pats" 3D Žaisti Namų Statyba Žaislai Berniukams, Mergaitėms Kalėdų Dovana

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai