2020 m. Rudenį Vyrų ilgas Rankovėmis marškinėliai Mados Prekės ženklo Desiger O-Neck T Shirt Slim vyrų Atsitiktinis kieta Apranga vyrams Viršūnes& 2019

€3.40

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w135311

Mieli Draugai, Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje !

Geros Naujienos: Nauja siunta bus pasirengę mūsų pasekėjų, su extra 1% -2% išskirtines nuolaidas .Bet nemokamai arba ventiliatorius zonos veiklą, informuosime mūsų gerbėjų ir pasekėjų ne pirmą kartą į mūsų fan klubas arba el. paštu.Pažadas mūsų pasekėjas bus gauti geriausią kainos ir paslaugų.Veiksmų, ir yra mūsų pasekėjų, viršuje pardavėjo parduotuvėje, nuolaidą toliau, staigmena niekada negali sustoti!

Techniniai duomenys:

Lytis:Vyrai

Pagrindinė Medžiaga:Poliesteris

Modelio tipas:Kieto

Stilius :Atsitiktinis

Spalva:Kaip nuotraukose

Pastaba: 1.Yra keletas spalvų skirtumas dėl šviesos ,tikiuosi, jūs galite suprasti.

2.1-3cm paklaida yra įmanoma.(Jei nesate tikri dėl dydžio, prašome susisiekti su mumis prieš mokėjimą.)

Bendradarbiavimas didmeninės ir lašas laivybos: didmeninės: mes siūlome nuolaida ir NEMOKAMA pristatymas per EXPRESS", kuris trunka 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba: mes išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.Kaip sekti savo siuntinį? -->Jūs galite sekti savo sklypo svetainėje, su savo sekimo numerį: ant 17track svetainėje.Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugoti laikas bėga? -->Jei jūsų pirkimo apsaugoti laikas bėga, prašome susisiekti su mumis.Mes ją jums.Taip, kad savo pinigus ir kad bus saugoma www.juozasrimkus.lt.

Žymos:Yamaha 80cc Reguliatorius, Yamaha 90hp Waterpump, Rinkiniai Potinkinė Dušo, Rinkinių Drabužių Velvetas, Rinkiniai Poroms Maudymosi Kostiumėlį, Rinkiniai Kompasus Mokykla, žemėlapis Jutiklis 0281002438, Patarimas Kojų Diamond Batai, Megztiniai Palaidinės F.

Prekės Pavadinimas Oeak
Nuleisti pristatymas Didmeninė
Audinio Tipas Broadcloth
Rankovės Stilius Reguliariai
Apykaklės O-Kaklo
Medžiaga Poliesteris
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Modelio Tipas Kietas
Kilmės KN(Kilmės)
Su gobtuvu No
Stilius Atsitiktinis

Parašykite savo atsiliepimą!

2020 m. Rudenį Vyrų ilgas Rankovėmis marškinėliai Mados Prekės ženklo Desiger O-Neck T Shirt Slim vyrų Atsitiktinis kieta Apranga vyrams Viršūnes& 2019

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai