Pagalvių užvalkalus Viršuje Dekoratyvinis Mesti su Minkšta Dalelių Aksomo Kietas Pagalvėlių Apvalkalus Sofos Miegamasis Automobilių Apdailos

€1.77

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w133858

Savybės:

1. Super minkštos medžiagos ir dydžiai: Pagamintas iš Minkštos Dalelių Aksomo, patogu palieskite ir uždėti.

2. Baudos kūrinys: Subtilus užtrauktukas uždarymo buvo sukurta siekiant patenkinti elegantišką išvaizdą.Stora zigzago per užraktas siūlės išvengti fraying ir nepaprastas.

3. Ne savotiškas kvapas: Nes naudojant aplinkai ir aukštos kokybės velevet audinio, mūsų mesti pagalvių užvalkalai yra puikus pasirinkimas tiems, kurie serga astma, alergenų ir kitų kvėpavimo takų problemas.

4. Išnyks atsparus & dėmių atsparių: tokios prabangos, aksomo pluošto mesti pagalvių užvalkalai yra išnyks vandeniui ir dėmėms atsparus, todėl mūsų dangteliai yra skalbti mašinoje ir visada atrodo kaip naujas.

Aprašymas:

Mūsų pagalvėlių apvalkalus yra skirtingų spalvų, todėl galite skirti pasirenkant spalvą, toną, kurį, kaip bus eiti geriausia su savo dekoro į kambarį, Miegamojo, Biuro ir Automobilių.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Aksomas

Spalva: Tamsiai Mėlyna, Tamsiai Žalia, Violetinė, Mėlyna, Citrinos geltona, Geltona, Kreminė-balta, Šviesiai Rožinė (pasirinktinai)

Dydis: 45*45cm

Pakuotė:

1 * Mesti Pagalvę Padengti

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Žymos:Gėlių Lipdukas Sienos, Kėdė Terasa, 3d Sienos Tapet Roll, Padengti Sofa, 4 Sofa, Mėlyna Sofa Rinkinys, 3d širdies Tapetai, Kilimų Europos, Deckchair, Karvė Paslėpti Odos.

Rinkinys Tipas No
Naudoti 4 Kėdė
naudoti 1 Dekoratyvinis
Medžiaga 100% Poliesteris
Modelio Tipas Kietas
Funkcija Eco-Friendly
Modelio Numeris JD1372501
naudoti 2 Automobilis
REITINGAS Kvalifikuotas
Stilius Juostele
Technics Neaustinių
Seksualinio Pobūdžio No
Kilmės KN(Kilmės)
Naudoti 3 SĖDYNĖ
Naudoti Namuose
Prekės Pavadinimas OUTAD
Nepadori Nuotrauka No
Tipas užvalkalas
Modelis Paprastas Dažyti

Parašykite savo atsiliepimą!

Pagalvių užvalkalus Viršuje Dekoratyvinis Mesti su Minkšta Dalelių Aksomo Kietas Pagalvėlių Apvalkalus Sofos Miegamasis Automobilių Apdailos

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai