155cm Šaldytuvas Šveitimas Teptukų Rinkinys Šaldytuvas Skylę Dragos Šepetys Lankstus, Minkštas Vamzdžių Valymo Šepetėliai Su Nerūdijančio Plieno Ledo Kibiras

€2.34

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w133736

Ilgio Lanksčios Šaldytuvas Šveitimas Šepetys Lankstus lietimui jautrų Šlapiu Teptuku Išlaiko Žarna Valyti Padidina Maisto Skonį Valymo Priemonė Namų Virtuvėje Drenažo Vamzdis

Kulka Taškų: 1、Išlaikyti Žarna Valyti: Naudoti lanksčią plovimas brush cleaner valyti šaldytuvą, drenažo vamzdis ir ilgai vamzdžiai, siekiant pašalinti nešvarumus ir išvengti užteršimo žarnos, maisto produktų ir daiktų.

2、Išlaikyti Maisto Skonis: Tai šepetys padeda išlaikyti maisto skonį.Bendras ilgis 61 cm (155 cm), tai labai tinka valymo šaldytuvas kanalizaciją, automobilių stoglangis kanalizaciją ar kitas ilgai žarnos.

3、Minkšta Jausmas: yra vamzdinės teptuku, viename gale, ir žiedas, kitame gale.Šepečiu, plaukai, gali švelniai nušluostyti purvą, nepažeidus dujotiekio.Tinka bet kokio paviršiaus medžiagos (vario, vinilo, plastiko, vamzdelių programos).

4、Lankstus ir Patvarus: vamzdis šepetys yra labai lanksti ir gali valyti lenktas vamzdelis (kampas mažesnis nei 90 laipsnių).Nailono plaukai gali surinkti ir pašalinti kanalizacijos, maisto, riebalų kaupimo ir šiukšles.Ji yra pakankamai tvirtos, ilgalaikiam naudojimui.

5、Paprasta Operacija: Įdėti lanksti viela (teptuku galvos) į vamzdį ir švelniai krūmynai viduje, o stumia šepečiu į išorę.Lankstus ir stiprus teptuku kūno yra lengva sulenkti ir gali eiti giliai į bet kurią drenažo vamzdį.

Specifikacija: Pavadinimas: Šaldytuvas Cleaner

Medžiaga: nailonas vielos

Pakavimo Sąrašas:

Šaldytuvą Valykite Šepečiu*1

Anti-išsiliejimo Plug*1

Nerūdijančio Plieno Ledo Kastuvas*1

Žymos:Vario šaldytuvas šaldiklis, Dubuo Vamzdis, Jac šaldytuvas šaldiklis, Lamona šaldytuvas šaldiklis, Vamzdis Silicio, šaldiklio Vamzdžiai, Ledo Vamzdis, Vamzdis Piktžolių, Svmsung šaldytuvas šaldiklis, Vamzdis.

Stilius Scourer
Medžiaga Nailonas
Funkcija Eco-Friendly
Naudojimas Kita
Tipas Kita
Modelio Numeris Šaldytuvas Valymo Įrankis Nustatyti

Parašykite savo atsiliepimą!

155cm Šaldytuvas Šveitimas Teptukų Rinkinys Šaldytuvas Skylę Dragos Šepetys Lankstus, Minkštas Vamzdžių Valymo Šepetėliai Su Nerūdijančio Plieno Ledo Kibiras

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai