Klasikinis motociklas retro dviračiu lenktynininkas mašina fantazijos kambarį apdaila namo sienos meno dekoratyvinis audinys plakatai KM745

€4.06

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w13248

Sveiki atvykę į W orld F abric Plakatai

Šis plakatas yra sudaryta iš smulkių Audinio, su gera tekstūra ir lygaus paviršiaus.Jis yra plonas, nėra atsparus vandeniui, bet gali būti saugoma ilgą laiką, ir gali tilpti dauguma rėmelių tipus.

Yra nemažai pasirinkimo, plakatus, įvairių dydžių, su ar be rėmų.Jūs galite tiesiog spustelėkite mygtukus, kad padaryti jūsų pasirinkimą.Rėmas yra "pasidaryk pats" stiliaus, ir jums reikia įdiegti ją patys.Montavimas yra paprastas ir juokingas.Jūs galite mėgautis.

Mes siūlome pagal Užsakymą Plakato, nemokamai dizaino.Tiesiog susisiekite su mumis ir siųsti savo mėgstamas nuotraukas.

Rėmai turi fiksuotų dydžių, todėl, jei jūs nerandate tinkamo dydžio, prašome susisiekti su mumis prieš mokėjimą.

Dėl skirtumo tarp monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, ir ačiū už jūsų supratimą.

Mes užsiimame ir nuoširdumas.Jei manote, kad jūs turite klaidingą objektą, arba kitokios spalvos, prašome susisiekti su mumis PRIEŠ atidarydami ginčą, ir mes surasime jums tinkamą sprendimą.Mes teikiame geriausias kokybės ir geriausias paslaugas jums.

Ši nuotrauka yra kilęs iš interneto, taigi, mes negalime padaryti, kad tai tikrai negali pakenkti kieno nors teisė.Jei jis kenkia jūsų teisė, prašome susisiekti su mumis ir mes jį pašalinti iš karto.

Jei turite kokių nors klausimų arba abejojate, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes padarysime viską, kad ją išspręsti.Linkiu jums kiekvieną laimingas dieną ir laimingas pirkinių!

Žymos:Saulės Kilimėliai, Lempos Vaidmenį, Nekilnojamojo Bombų, Rožinė Motte, Sl 63 Logotipas, Nėriniai Perukas F, Moterys, Runos, Trac Telefono, Snoon Suvilioti.

Forma Butas
Rėmelio režimu Frameless Veidrodėliai
Technics Purškiamojo Dažymo
Medžiaga Šilko
Modelio Numeris NO
Prekės Pavadinimas ZKunZMeiDecor
Tipas PLAKATAS
Dalykai Natiurmortas
Paramos Bazės Audinys Audinys
Originalus No
Vidutinis Akrilo
Rėmas No
Stilius Modernus

Parašykite savo atsiliepimą!

Klasikinis motociklas retro dviračiu lenktynininkas mašina fantazijos kambarį apdaila namo sienos meno dekoratyvinis audinys plakatai KM745

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai