Šuns Žaislas Kramtukai Medvilnės Virvės Mazgas Kamuolys Šlifavimo Dantų Naminių Žaislų, Didelis Mažų Šunų Patvarumo Kramtyti Molinis Žaislas Tinka Visi Augintiniai Mėlyna 20Jan9

€9.97

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w132196

Šuns Žaislas Kramtukai Medvilnės Virvės Mazgas Kamuolys Šlifavimo Dantų Naminių Gyvūnų Žaislai Dideli, Maži Šunys

Ypatybė :

Medžiaga: Medvilnė

Spalva: Spalva: įvairių spalvų atsitiktinis

Įvairių produktų derinių, skirtingų dydžių, kaip parodyta paveikslėlyje, žemiau.

Išlaikyti jūsų katė užimtas, kai esate toli. 3 metrų ilgio, 5 mazgai .Jei jūsų šuo yra agresyvus chewer, tai yra geriausias pasirinkimas.Žaislai, beveik nesunaikinamas, jis yra stipresnis ir patvaresnis nei paties tipo virvės žaislai.

Šio lyno žaislas padės jūsų augintiniui pamiršti nuobodulį, tai papildomas storas ir patvarus, agresyvus chewers galite gauti dantų valymas ir nebus kramtyti batus ar baldus, kai jie turi tai žaislai!Jis taip pat puikiai tinka kramtyti šuniukai.

Šio lyno žaislas yra puikus, kad vilkikas karo.Tai ilgas ir pakankamai storas jūsų šuo traukti su jumis ir jo draugas.Šunys, kaip tai padaryti daugeliu atvejų, kuris bus išlaikyti juos sveikus ir laimingus.Ji taip pat gali sustiprinti jūsų santykius.

Nors ji nebus cypimas, tai turi būti jūsų šuns mėgstamą žaislą.Šio lyno žaislas yra geriausias įvairiomis progomis: Iš smagu patalpų veikla, lauko žaidimų su savo šunimi.Jūs perkate jį, vėl ilgą laiką.

Galite būti tikri, kad ši virvė žaislas yra pagamintas iš stora, įvairiaspalvis pobūdžio plaunamas medvilnės virvės, puikus vilkimo, kramtomosios, ir drebulys.Šis žaislas suteiks jūsų šunys valandas ir pramoga ir mankšta.

Pakuotės Turinys:

1 X Naminių Gyvūnų Žaislai

Žymos:Pvc Tapetai, Grindys, Alyvuogių Princesė Suknelė, Alyvuogių Aliejus, Plaukų Stilius, Alyvuogių Nagai Arbatos Medis, Pvc Tapetai Kaimiškas, Termometras Macaroon, Pvc Tapetai šaldytuvas, Vga Adapteris Dell Xps, Vg30 įsiurbimo Kolektorius.

Feature2 Šunų Kramtyti Žaislus
Feature6 dantų valymas žaislai
Žaislai Tipas Kramtyti Žaislus
Prekės Pavadinimas Transer
Feature4 šunų žaislai augintiniai
Medžiaga Medvilnės
Feature3 Triukšmo Dantų Valymo Žaislas
Kilmės KN(Kilmės)
Feature1 Kramtyti Žaislas
Feature5 šuns žaislas
Rinkinys Tipas No

Parašykite savo atsiliepimą!

Šuns Žaislas Kramtukai Medvilnės Virvės Mazgas Kamuolys Šlifavimo Dantų Naminių Žaislų, Didelis Mažų Šunų Patvarumo Kramtyti Molinis Žaislas Tinka Visi Augintiniai Mėlyna 20Jan9

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai