Moteriškos Šlepetės Su Kailiu Žiemos Rausvos spalvos, Mielas Šuo Batus Namas Šlepetės Atsitiktinis Moterų Patogus Šiltas Patalpų Furry Skaidres Moterims

€7.42

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w132189

Gerbiami klientai, dėkojame, kad lankotės mūsų parduotuvėje.Kadangi batai jūs ieškote, yra pagaminti Kinijoje , batų dydį gali skirtis nuo dydžio jums yra naudojami .Prašome atidžiai pasirinkite dydį batai pagal mūsų dydžių lentelė .Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Tai mano garbė, kad jūs ir toliau atrasti kažką įdomaus mūsų parduotuvėje.

( Moterys "MUS Dydžiai Skiriasi nuo Vyrų" MUMS Dydžių, prašome pasirinkti dydį pagal jūsų pėdos ilgis)

Moterų Batų Dydžių Lentelė

Skelbimas:

Prašome pasirinkti dydį pagal savo pėdos ilgį, ne batai ilgio arba vidpadžio ilgis , Dydis Diagrama gali padėti jums išspręsti 90% dydžio pasirinkimas problema.

Jei jūsų koja yra storas ir platus , galima pasirinkti vieną dydis didesnis ;

Jei jūsų koja yra siauras ir plonas , galite pasirinkti vieną dydis mažesnis .

Jei jūs neturite aišku, kaip pasirinkti, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Būtų geriau, jūs pastaba pėdų ilgio tvarka .

Batus, mes išsiųsti Kinijos dydžių, Dydžio žymeklį batus, parodyti Kinų dydis, ne eurais ar JAV dydžių .

Produkto aprašymas:

Moteriškos Šlepetės Su Kailiu Žiemos Rausvos spalvos, Mielas Šuo Batus Namas Šlepetės Atsitiktinis Moterų Patogus Šiltas Patalpų Furry Skaidres Moterims

Pakuotėje ir Siuntos

Apie Atsiliepimą

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Prašome ne hush palikti mums neigiamų atsiliepimų, jei esate ne laimingas su užsakymų, bet palikti mums galimybę ją išspręsti už jus.Mes padarysime viską, kad patenkinti jus.

Apie Nuotrauką

Skirtumas spalva, gali būti dėl kitų priežasčių, pavyzdžiui, spalvų atspindys šviesa, aplinkybes ir pan.Tačiau, jei jūs manote, kad duomenys, gauti, yra neteisingos spalvos, prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąža yra įmanoma.

Apie Laivybos

Po apmokėjimo jūsų užsakymą, Mes išsiųsti sklype per 3 darbo dienas, išskyrus Švenčių dienas.Apie laivybos laikas, jums reikia patikrinti iš anksto už informaciją apie pristatymo laiką į savo šalį.

Apie Grąžinimą

Tuo atveju, nekokybiškų daiktų ar klaidingų dalykų, kad jūs turite, mes išsiųsti ar grąžinti pinigus jums.

Klientai turi patikrinti visus elementus gavęs ir pranešti mums per 2 darbo dienas, jei nieko nėra arba jis sugadintas.Mes ne grąžinti, laivybos mokestis grąžinimo, kuris būtų be trūkumų.

Per 14 dienų nuo jos gavimo, galite grąžinti elementą.Pirkėjai yra atsakinga už laivybos mokestis grąžinti prekes.

Apie Mokesčių

Jūs esate nukentėjęs nuo importuojamų mokesčiai, muito mokesčius, kurie galbūt nustatyti savo vietos office užsakymą.Mes negalime jums pranešti, kad dėl mokesčio, nes ji yra iš įvairių šalių ir elementai .

Gauti Adresas

Parašykite savo vardą, pavardę ir namo numeris į jūsų laivybos adresą, kai jums padaryti užsakymą, nes Rusija turi naują taisyklę, dabar, post office nebus išsiuntimo sklypų jums, jei jums nereikia rašyti vardą ir pavardę.Galiausiai mes negalime prisiimti atsakomybės.

Geriausi Linkėjimai!

Žymos:Balta Rožinis Pūkuotas Skaidrės, šviesus Pliušinis šlepetės, Hoopet Pliušinis šlepetės, Mažylis šlepetė, Mergelė Batų Namų, Rožinis Pūkuotas Scrunchie, Grils Batų Namų, Ponios Pliušinis šlepetės, Prabangus Batų, Rožinė Vienetų Namuose.

Spalvos Rožinė Raudona Juoda Kava
Mados Elementas Fretwork
Kulno Tipas Butas su
Batai Tipas Pagrindinis
žiemos batai moteriškos šlepetės
Šuo Batus šuo šlepetės
Batviršio Medžiaga Pulko
Pamušalas Pliušas
Kulno Aukštis Mažas (1cm-3cm)
pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Elemento Tipas Šlepetės
Sezonas Žiemos
zapatillas casa de skaidrės vyrai
furry skaidres moterims patalpų šlepetės
Modelio Numeris 1902 šuo šlepetės namuose
šlepetės namuose kailio skaidrės
Padas Medžiaga Guma
Vidpadžio Medžiaga Trumpas Pliušas
Taikoma Vieta patalpų
Su Platformomis No
Modelio Tipas Gyvūnų Spausdina
namų batai Namų šlepetės
Prekės Pavadinimas XPAY
Kilmės KN(Kilmės)
chaussons Ciabatte

Parašykite savo atsiliepimą!

Moteriškos Šlepetės Su Kailiu Žiemos Rausvos spalvos, Mielas Šuo Batus Namas Šlepetės Atsitiktinis Moterų Patogus Šiltas Patalpų Furry Skaidres Moterims

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai