1 VNT Miego Kaukę, Patogus, Kvėpuojantis Miega Akių Kaukė Reguliuojamas Eyeshade Blinder užrištomis akimis Akių Pleistras Geriausias Kompanionas Naktį

€4.96

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w131949

Aprašymas:

Prefektas šviesos blockout, bet orui: Special "nosies sparno" dizainas gali veiksmingai blokuoti šviesos ateina iš nosies srityje, todėl jūs galite gauti garso miego ar atsipalaiduoti savo akis, kai ar kur.

Itin Minkštas ir patogus: Pagamintas iš aukštos kokybės medvilnės medžiaga, tai akių kaukė siūlo jums minkšta ir šviežia liesti akis, kurios gali išleisti savo veido stresą ir padėti jums gauti į miego greitai.

Lengvai reguliuojamas: Tai miego kaukę, gali būti reguliuojamas ilgis puikiai tinka įvairių vadovai be tangling jūsų plaukų arba jaučiasi stora.Jis tinka moterims, vyrams ir vaikams.

Lengvas ir kompaktiškas: Jis yra lengvas ir patogus nešiotis, kad jūs beveik vos pastebėti, kad jie ant savo galvos.

Sulankstomas dizainas padaro įmanoma tai, kad jūs galite lengvai atlikti miego kaukę su tavimi, kur tik darbe, dėl kelionės ar namuose.

Plaunamas: Jis gali priimti į savo pradinę po skalbimo jis.

Specifikacija:

Tipas: Miegamoji Akių Kaukė

Spalva: Juoda, Pilka (Pasirinktinai)

Kategorija: tiesioginio kontakto su oda

Laisvės atėmimo priežiūra: paprastas priežiūros

Medžiaga: Medvilnė

Pastaba:

Prašome leisti 1-3cm skirtumai dėl vadovo matavimo, ačiū.

Prašome suprasti, nes šviesos spinduliavimo arba kompiuterio ekrane skirtumas, todėl negaliu garantuoti, nuotraukos ir reali spalva yra 100% tas pats.

Paketas Apima:

1Pcs Akių kaukė+1Pcs Saugojimo Krepšys

Žymos:1015 Varžtas, A8 Karteris, 60 Nc Atveju, 1893 Karūna, 20x10 Palapinė, 18c Apranga, 10154mm Rc, 102 Trikojo, 1895 šviesos.

Prekės Pavadinimas KuZHEN
Darbo Režimas Akių Danga
Medžiaga Medvilnė,Poliesteris
Tipas Eyeshade
Eyeshade Tipas 3D Eyeshade
Slėgio Diapazonas 4-20 cmH2O
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

1 VNT Miego Kaukę, Patogus, Kvėpuojantis Miega Akių Kaukė Reguliuojamas Eyeshade Blinder užrištomis akimis Akių Pleistras Geriausias Kompanionas Naktį

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai