12x Rožinė Vieną Pyragą Keksų Dėžės Švarus Lango Kubo Už Torto Dėžės Ir Pakavimo Dome Turėtojas Svečias Vestuves Naudai

€4.58

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w130644

12x Rožinė Vieną Pyragą Keksų Dėžės Švarus Lango Kubo Už Torto Dėžės Ir Pakavimo Dome Turėtojas Svečias Vestuves Už Produkto Specifikacijos Kūrybos "PASIDARYK pats" dovanų dėžutė, subtilus dizainas, lengva naudoti

Puiki šalis, vestuvės, Kalėdos ir kitos šventės dieną naudoti

Spalva : Rožinė

Medžiaga :Popierius

Viršutinės dydis : 7.5*7.5 cm

Mažesnis dydis : 6*6 cm

Aukštis : 7.5 cm (be rankenos)

Karton. pakuotėje vienetų pak. : 12 vnt.

Pakuotė : 12x Cake box

Produkto Nuotraukos

Rinkinį Sudaro 12x Cake Box Vežimas 1.Visame Pasaulyje Laivybos.

2.Užsakymai tvarkomi per 4 dienas nuo apmokėjimo, pagaminti ir patikrinti.

3.Mes pasirūpinsime, kad siunta pagal adreso pirkėjas, jeigu, Todėl prašome patvirtinti ir patikrinti adreso informacija užpildėte kai pirkimo.

4.Laivybos metodą, mes siūlome, yra Kinija Paštu, Oro Paštu, todėl, jei norite pasirinkti, DHL, UPS, FEDEX, TNT, EMS, prašome susisiekti su mumis prieš perkant.

5.Paslaugų Tranzito Laikas teikia vežėjas, savaitgaliais ir švenčių dienomis nepriskiriama, todėl laivybos laikas gali būti ilgesnis, nei mes pažadėjo, ypač per atostogų sezoną, todėl būkite kantrūs.

6.Bet stebėjimo informaciją atnaujinta informuos jus laiko, taip pat galite gauti stebėjimo informaciją iš oficialios svetainės.Siuntos 1.Jei jūs turite grąžinti produkto mums, Prašome suteikti sekimo numerį, jav.

2.Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir būklės.

3.Jei nurodymai neturite atvyko laiku, prašome susisiekti su mumis, mes pasirūpinsime a reshipment arba grąžinti už jus.

4.Jei norite grąžinti, prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo ir nereikia atidaryti ginčo tiesiogiai.Siuntos 1.Atsiliepimai yra labai svarbu mums, mes siekiame, kad 100% pasitenkinimo, jei turite kokių nors klausimų ar problemų, prašome susisiekti su mumis pirmą , mes ją išspręsti greitai ir geriausias būdas.

2.Prašome palikite mums teigiamų atsiliepimų ir suteikti visus 5 žvaigždučių, jei jūs patenkinti mūsų produktus, jūsų labai rekomenduoti, tai mūsų motyvacijos judėti toliau, mes tikrai vertiname jūsų laiką, jei paliko teigiamus atsiliepimus.

Žymos:Spalvinga Cupcake Dėžutę, Crystal Cupcake Dėžutę, Dėžutė Su Langeliu, Custom Cupcake Dėžutę, Spalva Cupcake Dėžutę, Lauke Packag, Monstras Cupcake Dėžutę, Lauke Blynai, Gimtadienio Tortas Dėžės Ir Pakavimo, Cupcake Box Pakuotė.

Skaičius, Vnt 48
Prekės Pavadinimas Cupcake Pakuotės Dėžutė
Spalva rožinė
Viršutinės Dydis 7.5*7.5 cm
Medžiaga Popierius
Modelio Numeris Cake Box Pakuotė
Mfg Serijos Numeris Šalies Karšto Šokio
Proga Šalis
Lowe Dydis 6*6 cm
Tipas Kiti Šventiniai & Šalies Prekių

Parašykite savo atsiliepimą!

12x Rožinė Vieną Pyragą Keksų Dėžės Švarus Lango Kubo Už Torto Dėžės Ir Pakavimo Dome Turėtojas Svečias Vestuves Naudai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai