Individualų Automobilių/Autobusų Kūno Lipdukai Stilius šeimos automobilio lango lipdukas, decal,Lengvai Nuimamas iškirpkite įklijos ---DH12846

€59.05

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w130548

Individualų Automobilių/Autobusų Kūno Lipdukai Stilius šeimos automobilio lango lipdukas, decal,Lengvai Nuimamas iškirpkite įklijos ---DH12846 Specifikacija 1.Prekės Tinkinti Dizainas 2.Medžiaga Popierius , PET, PE, PP, BOPP 3.Spalvos CMYK , Pantone ,PMS 4.Logotipas Pureeasy;Pirkėjo logotipas ir dizainas yra acceptale 5.Spausdinti Mes galime atspausdinti nieko, nes jūsų reikalavimas 6.Funkcija " Eco-draugiškas,kovos su padirbinėjimu,atsparus vandeniui,aliejus, atspari šilumai,atsparus smūgiams, anti-ultravioletinių ir t. t 7.Papročiai Prekių,kosmetikos,elektronikos,medicinos,maisto,audiniai,pakavimo ir kt 8.Pakavimo juostą,lakštai,klientui pageidaujant 9.Dizaino OEM dizaino ir pagal kliento reikalavimus 10.PREK.KOD 1000 vienetų/derybų 11.Pristatymo laikas 3-5working dienų Charakteristikos 1 Patvarus,atsparus vandeniui,tera-įrodymas,statinio atspari karščiui atsparaus,anti-ultravioletinių 2 Holograma ar karšto folija arba serijos numeris gali būti naudojamas 3 Geros qualityprinting,patvarus, 4 Ekologiškas,netoksiška,kvapas nemokamai Konkurencinių pranašumų 1 100% manufaktūra 2 Per 10years spausdinimo etikečių ir gamybos patirtis 3 prieinamą kainą,greitaspristatymo,Eco-friendly 4 Gerai išankstinio pardavimo paslaugų ir po pardavimo paslaugos

Informacija apie produktą:

Asmenybę ,Mados, Aplinkos, Apsaugos

1.spalva; išspausdintas su keturių spalvų arba vietoje, spalvotas spausdinimas

2.Spausdinimo būdas ;Roll ar lapo, kartoninė dėžutė su trauktis įmonė

3.Negiliai; Šilko spausdinimo, laminavimo, išnyksta ,karšto/šalto štampavimo, daugiasluoksnės spausdinimo, ir pan

4.Funkcija; Asmenybės, mados, Eco-friendly, ir vandeniui, minkštos, alkoholio –įrodymas,

naftos įrodymas, širdies-atsparus smūgiams, anti-ultravioletinių spindulių.

5.Aplication; Prekių, kosmetikos, elektronikos, ,medicinos diagnostikos, maisto prekiauja, AFCN,

raštinės reikmenys ir krepšiai.

6.Dizainas ir pakavimo; Kliento dizaino priimtina.Jie gali būti lakštai ,rulonai ,arba specialus paketas,

mes paketo produktus pagal kliento reikalavimus.

7.Kaina; Pagal įvairių dydžių/kiekis/medžiagų/procesų, skirtingų kainų,

duomenys ir informacija gali būti deramasi

NEMOKAMŲ PAVYZDŽIŲ gali būti siunčiamas prašymą.Paskambink man, pakalbėkime daugiau!

Pakavimas Ir Pristatymas;

1) mažas kiekis, siunta, yra pageidaujama, kad pristatymas su express UPS, FEDEX ar DHL, kad atitiktų jūsų terminą, laiku visame pasaulyje, pagrindu.

2) reguliariai masinės gamybos, siuntas, gali būti surengtas jūrų, oro, nuo durų iki durų, express ar ekonomika.Leiskite mums žinoti, jūsų reikalavimas, mes jums pabandyti išgelbėti savo biudžetą ir įvykdyti termino pabaigos.

Kontaktinė informacija;

Tel: 0755-84647660

Telefonu; 13430766792

Trademanager: cn115839402

Skype: Michael667010

QQ: 451091918

Jei bet kokį tyrimą, pls susisiekti su mumis be hesidate, mes esame tikri, kad jums bus gauti mūsų skubiai dėmesį ir atsakyti, čia laukiami !

Informacija Apie Įmonę;

Visi mūsų produktai atitiktų pramogų ir reklamos pramonės aukštus kokybės standartus ir yra labai vertinama įvairių išsivysčiusių rinkų visame pasaulyje.Šiuo metu mes eksportuojančių 75% mūsų produkcijos visame pasaulyje.

Mūsų gerai įrengtos patalpos ir puikios kokybės kontrolę visuose gamybos etapuose leidžia mums užtikrinti visišką klientų pasitenkinimą.Dėl mūsų aukštos kokybės produktus ir neįvykdyti klientų aptarnavimo, turime sukaupę pasaulinio prekybos tinklą pasiekė JAV, Kanadoje, Jungtinėje Karalystėje, Nyderlanduose, Belgijoje, Prancūzijoje, Vokietijoje, Ispanijoje, Austrijoje, Graikijoje, Japonijoje, Honkonge, Australijoje, Zew Zelandija ir Pietų Afrika.

Jei jus domina bet kuris iš mūsų produktais ar norėčiau aptarti paprotys, kad, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes visada laukiame formavimo sėkmingo verslo santykius su naujais klientais visame pasaulyje.

DUK;

1) Kaip man vietą, kad ir kokia informacija turėsiu pateikti užsakant?

Pateikite informaciją :

Medžiaga/Dydis/Spausdinti spalvų, Paviršiaus apdaila/pakavimo/cut/Dizainas/Kreipėsi vieta/Naudojimo.

Jei jūs nežinote, kas yra medžiagos arba paviršiaus apdailos panaudota,pls patarimus, jei jūsų etiketė, lipdukas bus taikomas,mes galime pasiūlyti jums.

2) Ar jums siūlome medžiagų apdaila funkcijos ?

Taip,mes tiekiame įvairių lipnus popierius, kurie galėtų patenkinti savo reikalavimą.

e.g.Blizgus, Matinis, Šepečiu, Aišku, ebs.

3) jūs Galite siųsti man nemokamai mėginys, išspausdintas su mano dizainas ?

Kadangi mūsų spausdinimo mašina yra fleksografinę mašina, ir čia būtų platses įdiegimo išlaidas , jei jūsų darbas yra paprastas ir mažas kiekis, siūlome JPG įrodymą jums, tuomet mes fotografuojame savo tikrinimas prieš kad siuntą.Dauguma mūsų klientų pasirenka šią.

4)Kas yra jūsų MOQ?

A:nėra jokio min.kad riba,bet MOQ vertė USD 115, kuri yra pagrindas, ant savo dizainą, logotipą,ateityje kad jei jums bus padėta,tada mes bus grąžinti pusę sumos, jums.

B:Jei jums pasirinkti dizainą iš mūsų,tada be MOQ ir nemokamai

5) Kaip ilgai aš galiu tikėtis gauti prekes?

Paprastai per kurjerį, tai užtruks apie 3-8 darbo dienų.

6) Ką apie pasirengimo laikas masinės gamybos?

Jis yra iki kiekį.Bet paprastai tai užtruks apie 3-5 darbo dienų,tačiau, jei būtina, už jus,mes galime padėti jums imtis 2-3 darbo dienas.

7) Kiek kainuoja pristatymas ?

Jis yra iki pakuotės svoris, mes, palyginti mažiausią kainą jums.

8)Kokios rūšies mokėjimo galimybes jūs suteikiate?

-Banko Pavedimu

-Interneto mokėjimo (Paypal, sąlyginio DEPONAVIMO)

-western union

Žymos:Sumažinti Išmetamųjų, Išpjovą Rinkinys, Lydinio Automobilių Išmetamųjų, Automobilių Išmetimo Infinti, Anglies Foz Automobilių Išmetamųjų, Aukštos Kaklo Sexy, Išpjautas Duslintuvo, Mėlyna Pora žiedas, Išmetamųjų Valv, Bodysuit Liuminescencinių.

Modelio Numeris DH12846
Stilius Modernus
Medžiaga Popierius
Modelis Plokštumos, Sienos Lipdukas
Specifikacija 4pcs
Scenarijus Stiklo/Vonios Kambarys
Temos Eismo
Klasifikacija Grindų Lipdukai

Parašykite savo atsiliepimą!

Individualų Automobilių/Autobusų Kūno Lipdukai Stilius šeimos automobilio lango lipdukas, decal,Lengvai Nuimamas iškirpkite įklijos ---DH12846

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai