Super Šviesus Dviračių Uodega Lengvųjų Automobilių Šviesos Naktį Jojimo, Lengvosios 5LED Rainproof Kalnų Dviračių Įspėjamoji Lemputė

€8.29

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w129593

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

Medžiaga: Guma + plastikas

Spalva: raudona

Techniniai duomenys:

Naudojant 5 super ryškus Led, naktį jojimo saugumo garantija

Įspėjimas asortimentą pasiekia itin platus 180 laipsnių į kairę ir į dešinę, pagerinti matomumo ir diskriminacija, kad būtų dar aiškiau, iš galo arba iš kitos puses, ir didesnis saugumas.

Trys apšvietimo režimai: pastovus/mirksintis/marquee

Energijos vartojimo efektyvumo: Pastovios šviesos režimas: apie 150 valandų

Naudoja dvi AAA tipo baterijos (Nr. 7 baterijas) ir (nėra įtrauktas baterijos)

Baterijos dėžutė su vandeniui sandarinimo žiedas, geras vandeniui efektas

Du montavimo būdai: 1. Pakabinti tiesiai ant kuprinės. 2. Užraktas ant sėdynės paštu arba kitomis tinkamomis dalimis korpusas.Rungtynių tinka sėdynės vamzdžio skersmuo: 23-32MM.

Apkaba pagaminta iš minkštos gumos ir aukštos kokybės ABS inžinerijos plastiko, kuris yra lankstus, stiprus ir patvarus.Ji skiriasi nuo bendrosios žemos kokybės, perdirbto plastiko.Pakaba yra lengva nutraukti ir yra lengva įdiegti neįžeidžiant vamzdis.

Pakuotės Turinys:

1 x uodegos šviesos(nėra įtrauktas baterijos)

1 x laikiklis

2 x tarpiklis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos:žemėlapis Magnetinio Prancūzija, Bff Marškinėliai Vaikams 10 8, Mercedes Vito Grindų, Bforward Japonijos Automobiliai, Bg3010 Philips Galvos, Bga Lustų Amd R9 390, Mercedes Vito Atspalvis, žemėlapių Vaizdą York City, Bff Marškinėliai 4 Draugais.

Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA

Parašykite savo atsiliepimą!

Super Šviesus Dviračių Uodega Lengvųjų Automobilių Šviesos Naktį Jojimo, Lengvosios 5LED Rainproof Kalnų Dviračių Įspėjamoji Lemputė

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai